Βραβεία Αμερικανικής Ένωσης Ηθοποιών: Θρίαμβος για το «Οppenheimer» - Τα δάκρυα για τη Στρέιζαντ
Hollywood

Βραβεία Αμερικανικής Ένωσης Ηθοποιών: Θρίαμβος για το «Οppenheimer» - Τα δάκρυα για τη Στρέιζαντ

Χθες το βράδυ (24/02) απονεμήθηκαν τα βραβεία της Αμερικανικής Ένωσης Ηθοποιών και η ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, το Oppenheimer, κατάφερε και σε αυτή την απονομή να ξεχωρίσει. 

Το Oppenheimer σάρωσε και στη συγκεκριμένη βραδιά αφού απέσπασε τρία βραβεία: Καλύτερης ταινίας, πρώτου και δεύτερου αντρικού ρόλου για Κίλιαν Μέρφι και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ αντίστοιχα.

openheimer.jpg

Στα τηλεοπτικά βραβεία της εκδήλωσης καλύτερη δραματική σειρά αναδείχτηκε το «Succession», ενώ τα βραβεία σάρωσε και η σειρά «The Bear», με συνολικά τρεις διακρίσεις.

Ο Πέντρο Πασκάλ κέρδισε το βραβείο πρώτου αντρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην σειρά του HBO, «Last OF Us».

«Είμαι λίγο μεθυσμένος. Το πίστευα πως θα μεθούσα. Σε ευχαριστώ HBO», είπε με χιούμορ ο ίδιος.

streizant.jpg

Ιδιαίτερη στιγμή της λαμπερής τελετής η τιμητική βράβευση της Μπάρμπρα Στρέιζαντ από τα χέρια της Jennifer Aniston και του Bradley Cooper, για την συνολική της προσφορά στον κινηματογράφο και τη μουσική με την ίδια να επιστρατεύει όλο το χιούμορ της στην ευχαριστήρια ομιλία της.

«Είναι τόσο υπέροχο βραβείο επειδή ξέρεις από πριν πως θα το πάρεις. Και δεν χρειάζεται να κάθεσαι εκεί και να ανησυχείς. Να αναρωτιέσαι αν θα το πάρεις ή όχι», είπε με χιούμορ η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ενώ λίγο πριν η Τζένιφερ Άνιστον δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Από νωρίς το κόκκινο χαλί είχε «πλημμυρίσει» με δεκάδες αστέρες του Hollywood που είχαν φορέσει τα πιο λαμπερά τους χαμόγελα και τα πιο εντυπωσιακά τους ρούχα για να μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved