Αυτή είναι η θυσία που έκανε η Έμμα Στόουν για το Poor Things
Hollywood

Αυτή είναι η θυσία που έκανε η Έμμα Στόουν για το Poor Things

Η Έμμα Στόουν έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια για τον τρόπο που προσέγγισε την Μπέλλα στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Poor Things.

Μάλιστα, είναι και φαβορί στα φετινά Όσκαρ, στην κατηγορία της Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για τον ρόλο της Bella Baxter.

Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, η Έμμα Στόουν, έκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τη θυσία που έκανε για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία.

Και η θυσία ήταν ότι έφαγε αμέτρητα... ταρτάκια!

Βραβεία Όσκαρ: Εμβληματικοί ρόλοι που προορίζονταν για άλλους ηθοποιούς & εξελίχθηκαν σε φαβορί

emma2.webp

«Η σεξουαλικότητα της Μπέλλα ήταν ένα άλλο μέρος αυτού, και ο τρόπος που θα γυριζόταν και το πώς θα το κάναμε και ο απίστευτος συντονιστής οικειότητας και τα κλειστά μας σκηνικά και όλα αυτά. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό ήταν το πιο εύκολο κομμάτι, επειδή αυτό ήταν χορογραφημένο», είπε αρχικά η πασίγνωστη σταρ.

Μιλώντας για τις διατροφικές συνήθειες της ηρωίδας της που έτρωγε κάπως... περίεργα και στο μυαλό της είχε μόνο το σεξ είπε: «Το να καταλάβουμε πώς να περπατάμε ή να τρώμε 60 πορτογαλικές τάρτες, που η πρώτη μπουκιά είναι νόστιμη, αλλά μέχρι το τέλος θέλεις πραγματικά να ξεράσεις. Ή το να βλέπει για πρώτη φορά τον θάνατο και τη φθορά, κάτι πολύ πιο δύσκολο από το γυμνό, που είναι το μόνο πράγμα για το οποίο φαίνεται ότι οι άνθρωποι θέλουν να με ρωτούν».

Διαβάστε επίσης:

Έμα Στόουν: Ζούσα με τον φόβο των κρίσεων πανικού. Μου ήταν δύσκολο να βγω από το σπίτι»

Βραβεία Bafta 2024: O θρίαμβος του Λάνθιμου, η λαμπερή Έμμα Στόουν, οι σικ εμφανίσεις & οι νικητές

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved