Hollywood

Salma Hayek: Έχει γκρίζα μαλλιά & έτσι τα καλύπτει - Μάθε το μυστικό της

 Η Salma Hayek έχει γκρίζα μαλλιά και μοιράστηκε το μυστικό τις με τις followers της!

Η 57χρονη μας έδειξε τι κάνει πριν βρεθεί σε κάποιο λαμπερό event!

«Δεν φυλάμε τις συμβουλές για τα μαλλιά εδώ» έγραψε χαρακτηριστικά η χουλιγουντιανή σταρ στη λεζάντα του βίντεο, όπου δείχνει ένα κόλπο DIY για να κρύβει τα γκρίζα μαλλιά .

Και λέει στην αρχή: «Κοιτάξτε όλα αυτά τα λευκά μαλλιά» και με τα δάχτυλά της δείχνει πως είναι τα μαλλιά της δηλαδή ότι έχει πολλά γκρίζα μαλλιά.

Η Salma Hayek αγαπά τα παιδιά του συζύγου της σαν δικά της - Οι ευχές και η καλλονή κόρη

«Λοιπόν, ποιο είναι το μυστικό; Πώς μπορείτε να τα καλύψετε μερικές φορές χωρίς να χρειαστεί να τα βάψετε;» λέει η Slma Hayek και αποκάλυψε: «Έτσι, όταν είμαι μόνη μου, απλά βάζω μάσκαρα!»

Και πράγματι βάζει μάσκαρα: «Απλά κάνε έτσι“, λέει καθώς επιδεικνύει πώς περνά το βουρτσάκι μέσα από τα μαλλιά της “και όλα τα μικρά αυτά που προεξέχουν, όχι μόνο μαυρίζουν αλλά μένουν και επίπεδα»

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αλλά σήμερα επειδή έχουμε έναν καταπληκτικό κομμωτή που δουλεύει μαζί μας, ο οποίος θα μας δείξει ένα διαφορετικό κόλπο»!

Ο κομμωτής Miguel Martin Perez την ψεκάζει με ένα σπρέι κάλυψης ρίζας στα μαλλιά της και σε χρόνο dt οι γκρίζες τούφες της είναι και πάλι μαύρες: «Βλέπετε, δεν χρειάζεται να τα [βάφω] κάθε τρεις εβδομάδες»!

Δείτε και το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Το τρυφερό post της Salma Hayek για τα γενέθλια του άντρα της

Salma Hayek: Η 56χρονη σταρ μας δείχνει ρυτίδες και λευκά μαλλιά

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved