Όσκαρ 2024: Αυτό είναι το μενού που απόλαυσαν οι σταρ στην τελετή! Crème fraîche & χαβιάρι!
Hollywood

Όσκαρ 2024: Αυτό είναι το μενού που απόλαυσαν οι σταρ στην τελετή! Crème fraîche & χαβιάρι!

Το μενού για τα Όσκαρ του 2024 μόλις αποκαλύφθηκε! Τι ετοιμάζει άραγε ο σεφ Βόλφγκανγκ Πακ για τους μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ;

Μιλώντας στο Good Morning America, ο διάσημος σεφ Βόλφγκανγκ Πακ αποκάλυψε το μενού που ετοιμάζει ο ίδιος και η ομάδα του για τους μεγάλους σταρ του Hollywood στην τελετή των Όσκαρ.

Ράιαν Γκόσλινγκ: Εμφάνιση - έκπληξη στα βραβεία Όσκαρ. Η live ερμηνεία & τα βραβεία που διεκδικεί!

«Θα ετοιμάσουμε ορισμένα παραδοσιακά πιάτα και κάποια εντελώς καινούρια και εξεζητημένα. Θα σας δω όλους στο κόκκινο χαλί!» είπε μεταξύ άλλων ο διάσημος σεφ.

https://www.instagram.com/reel/C4OUao8POLc/

Απ' ό,τι φαίνεται για τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ ο Βόλφγκανγκ Πακ θα συνδυάσει τις διάσημες σπεσιαλιτέ του, όπως είναι ο καπνιστός σολομός και τα «αγαλματίδια Όσκαρ» με σύγχρονες επιρροές, όπως είναι το τοστ με βούτυρο μελιού με μαρμελάδα μάραθου και crème fraîche.

Εμπνευσμένο από τον Puck και τον Eric Klein, ανώτερο αντιπρόεδρο μαγειρικής του Wolfgang Puck Catering, η βραδιά θα περιλαμβάνει τρία μενού και το καθένα από αυτά θα έχει 17-20 επιλογές, χορτοφαγικές και μη.

Τα μπιφτέκια Wagyu με τσένταρ που λιώνει θα κοσμούν τους δίσκους, όπως και οι vegan επιλογές με δύο πιάτα να ξεχωρίζουν, το «Kung Pao Cauliflower Stuffed Coconut Charcoal Bao Bun» και το «Edamame Mushroom Carrot Potstickers».

Άλλα δύο διάσημα πιάτα τα οποία έχουν κεντρίσει τα βλέμματα τις τελευταίες ημέρες είναι το «Cacio e Pepe Macaroni and Cheese», καθώς και το «Bougie Tots with Crème Fraîche and Caviar», γιατί τελετή Όσκαρ χωρίς χαβιάρι... δε γίνεται!

Για επιδόρπιο, οι A-listers μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 20 επιλογές που περιλαμβάνουν ακόμα και το διάσημο πιάτο «Yuzu and Coconut Pillow Cake» και τα μίνι Όσκαρ σοκολάτας με επικάλυψη βρώσιμου χρυσού.

wolfgangpuck_1706239565_3288498280852159278_189541937.jpg

Με τέτοιο μενού και ποιος δε θα ήθελε να βρίσκεται στη λαμπερή βραδιά των Όσκαρ!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved