Τζον Μπον Τζόβι: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο - Σκέφτεται να μην κάνει περιοδεία
Hollywood

Τζον Μπον Τζόβι: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο - Σκέφτεται να μην κάνει περιοδεία

Ο τραγουδιστής του «It’s My Life» και των μεγάλων επιτυχιών, Τζον Μπον Τζόβι, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι υπεβλήθη σε μια σημαντική χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές του χορδές στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο Μπον Τζόβι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 16ο άλμπουμ του, Legendary, τον Ιούνιο και σκέφτεται ήδη το κατά πόσο είναι προς όφελος της υγείας του το να τρέξει όλο αυτό το project που δεν είναι μόνο η κυκλοφορία του άλμπουμ αλλά και όσα πρέπει να κάνει για το promo αυτού.

Έτσι ο Τζον Μπον Τζόβι έσπασε όλα τα ρεκόρ - 34 χρόνια μαζί με τη γυναίκα του

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Mix 104.1 Boston, ο 62χρονος frontman του συγκροτήματος, έκανε δηλώσεις και είπε μεταξύ άλλων: «Αναρρώνω ακόμα από μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Δεν ξέρω για περιοδεία. Επιθυμία μου είναι να κάνω μια περιοδεία του χρόνου, αλλά ακόμα αναρρώνω από μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση.

Britain Bon Jovi o2

Παρόλο που είμαι σε καλό δρόμο όσον αφορά στην ανάρρωση και μπορούσα να πάρω το χρόνο μου και να δουλεύω ένα τραγούδι την ημέρα όταν έκανα το δίσκο, η ανάγκη μου, η επιθυμία μου, ο πόθος μου είναι να μπορώ να δουλεύω δυόμισι ώρες το βράδυ τέσσερις νύχτες την εβδομάδα για μήνες. Και έτσι εργάζομαι προς την κατεύθυνση αυτού του στόχου».

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης και σύμφωνα με το People, αποκάλυψε ότι η μία από τις φωνητικές του χορδές ήταν «χοντρή σαν τον αντίχειρα», ενώ η άλλη «ατροφούσε» και ήταν «όση ένα μικρό δάχτυλο του χεριού».

Ο Τζον εξήγησε ότι χρειάστηκε να πάει σε έναν χειρουργό ο οποίος μπόρεσε να του παράσχει ένα εμφύτευμα τελευταίας τεχνολογίας για την αποκατάσταση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved