Τα σπίτια των σταρ κάποτε και τώρα! Πού ζούσαν τότε και σε τι επαύλεις ζουν σήμερα!
Instagram wealth
Hollywood

Τα σπίτια των σταρ κάποτε και τώρα! Πού ζούσαν τότε και σε τι επαύλεις ζουν σήμερα!

Rihanna, Kanye West, Ronaldo, Lionel Messi και Nicki Minaj είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους που ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά, έμεναν σε πολύ φτωχικά σπίτια και πλέον απολαμβάνουν τις ανέσεις των τεράστιων πολυτελών επαύλεών τους. 

Χρειάστηκε βέβαια για να αποκτήσουν τόσα πλούτη και μεγαλεία να κάνουν πολλές θυσίες, να δουλέψουν πολύ και να κερδίσουν φανατικούς θαυμαστές για να μπορούν πλέον να έχουν μία άνετη ζωή και να απολαμβάνουν τους κόπους τους.

Για παράδειγμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο πλούσιους ποδοσφαιριστές ο οποίος ξεκίνησε από μία φτωχογειτονιά του πορτογαλικού νησιού της Μαδέρα για να διαθέτει πλέον διάφορες επαύλεις ανά τον κόσμο για να ξεκουράζεται και να απομονώνεται.

Η Ριάνα μεγάλωσε στο Μπρίτζνταουν όπου όμως πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, αφού όλη η οικογένεια ζούσε σε ένα σπίτι τεσσάρων δωματίων. Η διάσημη τραγουδίστρια αναγκαζόταν να βοηθάει τον πατέρα της πουλώντας ρούχα σε ένα στασίδι του δρόμου, προκειμένου να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Σήμερα, απολαμβάνει τη διεθνή αναγνώριση και φυσικά χλιδή και πολυτέλεια στην υπέροχη έπαυλή της.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποτελεί ακόμα έναν ζωντανό θρύλο του ποδοσφαίρου, έζησε για περίπου δεκατέσσερα χρόνια σε ένα χαμόσπιτο ενός ορόφου σε φτωχογειτονιά στην Αργεντινή. Από τότε που ξεκίνησε όμως την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, ο διάσημος ποδοσφαιριστής είδε στα πόδια του να ρίχνονται πολλά εκατομμύρια ευρώ προκειμένου ομάδες να τον αποκτήσουν. Τώρα, όμως, απολαμβάνει τη χλιδή και την πολυτέλεια της έπαυλης όπου ζει με την οικογένειά του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα σπίτια των διασήμων, από εκεί που ξεκίνησαν και εκεί που κατέληξαν, παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C5HUcmdpIQg/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved