Αυτό το διαζύγιο δεν το περίμενε κανείς! Χώρισαν μετά από 14 χρόνια
Hollywood

Αυτό το διαζύγιο δεν το περίμενε κανείς! Χώρισαν μετά από 14 χρόνια

Δυσάρεστα νέα για το Χόλυγουντ, καθώς ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια γάμου!

Σύμφωνα με την Page Six, ο Σάσα Μπάρον Κοέν και η Άιλα Φίσερ αποφάσισαν να δώσουν τίτλους τέλους στον γάμο τους και μάλιστα οι πρώτες διαδικασίες για τον χωρισμό τους ξεκίνησαν το 2023.

Τι έκανε ο Sacha Baron Cohen και αναστάτωσε την Βασίλισσα Ελισάβετ;

cohen.jpg

Instagram / sachabaroncohen

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν και η Άιλα Φίσερ θέλησαν να επιβεβαιώσουν τη συγκεκριμένη είδηση μέσα από μία ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Συγκεκριμένα, σε κοινή τους δήλωση το πρώην ζευγάρι ανέφερε:

«Μετά από έναν μακρύ αγώνα τένις που διήρκεσε πάνω από είκοσι χρόνια, αφήνουμε τελικά τις ρακέτες μας κάτω. Το 2023 καταθέσαμε από κοινού αίτηση για τη λήξη του γάμου μας. Πάντα θέταμε ως προτεραιότητα την ιδιωτική μας ζωή και δουλεύαμε αθόρυβα μέσα από αυτή την αλλαγή. Μοιραζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας για τα παιδιά μας. Εκτιμούμε ειλικρινά ότι σέβεστε την επιθυμία της οικογένειάς μας για ιδιωτικότητα».

baron-choen.jpg

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο Σάσα Μπάρον Κοέν και η Άιλα Φίσερ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2001 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Έπειτα από τρία χρόνια αρραβωνιάστηκαν και μετά παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο στο Παρίσι στις 15 Μαρτίου το 2010.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Όλιβ, την Ελούλα και τον Μοντγκόμερι.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η πιο fashion icon διάσημη έγκυος! Συμφωνείτε; (εικόνες)

Isla Fisher: «Όταν γίνεσαι μητέρα δεν υπάρχει καιρός για καριέρα»

Ο Ryan Seacrest σχολιάζει το περιστατικό με τον… Δικτάτορα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved