Σούρι Κρουζ: Κλείνει τα 18 και ο μπαμπάς της, Τομ Κρουζ έχει να δει 12 χρόνια
Instagram / Suri Noelle Cruise Holmes
Hollywood

Σούρι Κρουζ: Κλείνει τα 18 και ο μπαμπάς της, Τομ Κρουζ έχει να δει 12 χρόνια

Δώδεκα ολόκληρα χρόνια έχει να δει την κόρη του, Σούρι, ο μπαμπάς της, Τομ Κρουζ!

Η κόρη που απέκτησε με την Κέιτι Χολμς κλείνει τα 18 της χρόνια κι έχει ήδη ξεκινήσει τις σπουδές της στον χώρο της μόδας.

Η Σούρι γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2006 κι από όταν χώρισαν οι γονείς της, το 2011 άρχισε να απομακρύνεται από τον πατέρα της μετά το διαζύγιο. Λέγεται ότι στη μυστική συμφωνία διαζυγίου που έκανε το άλλοτε ζευγάρι, ένας όρος ήταν και αυτός.

suricruise_sc_1628557270_2636851960084285506_27700285249.jpg

Να μην έχουν επαφές πατέρας και κόρη ενώ οι φήμες θέλουν τον διάσημο ηθοποιό να πληρώνει στην άλλοτε σύζυγό του Κέιτι Χολμς 400.000 δολάρια το μήνα μέχρι η Σούρι να γίνει 18 ετών. Οι ίδιες φήμες αναφέρουν επίσης πως ο Τομ συμφώνησε να πληρώσει όλα τα έξοδα της Σούρι, συμπεριλαμβανομένων «ιατρικών, οδοντιατρικών, ασφαλιστικών, εκπαιδευτικών, κολεγιακών και άλλων εξωσχολικών εξόδων».

Σενάρια που ακούγονταν τελευταία για την περίεργη σχέση πατέρα και κόρης, έλεγαν ότι ένας από τους λόγους που ο Τομ Κρουζ έχει κρατήσει τόσο μεγάλη απόσταση και για τόσα χρόνια από την κόρη του είναι η ιδεολογία που έχει αποκτήσει από τότε που ασπάστηκε τη Σαηεντολογία.

Πριν από τέσσερα χρόνια, η συγγραφέας Σαμάνθα Ντομίνγκο είχε δηλώσει στο US Weekly πως ο διάσημος ηθοποιός λόγω της αίρεσης στην οποία έχει προσχωρήσει, απαγορευόταν να έχει σχέση με την Σούρι επειδή η κόρη του δεν ανήκει στη Σαηεντολογία. Ο λόγος είναι ότι εξαιτίας της πίστης της εκκλησίας στη μετενσάρκωση, δεν θα θεωρούσαν την Σούρι ως κόρη του Τομ.

Αντίθετα, θεωρούν τη Σούρι ως «ένα πνευματικό ον στο σώμα της κόρης του Τομ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved