Ντέιβιντ Κόπερφιλντ: Αντιμέτωπος με τουλάχιστον 16 καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση!
Hollywood

Ντέιβιντ Κόπερφιλντ: Αντιμέτωπος με τουλάχιστον 16 καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση!

Έρευνα του Guardian αποκάλυψε ότι ο κορυφαίος και διάσημος μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ έχει κατηγορηθεί από τουλάχιστον 16 γυναίκες για ανάρμοστη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση...

Μάλιστα, τα φερόμενα ως θύματα του διάσημου μάγου ήταν ανήλικες όταν παρενοχλήθηκαν από εκείνον.

Φυσικά οι νομικοί σύμβουλοι του διάσημου ταχυδακτυλουργού έσπευσαν να δηλώσουν δημόσια πως «όχι μόνο είναι εντελώς ψευδείς αλλά και εντελώς απίθανοι» οι ισχυρισμοί όλων αυτών των γυναικών.

«Είμαι ειλικρινής στον Θεό πιστεύω ότι με είχαν ναρκώσει» λένε κάποια από τα φερόμενα ως θύματα του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ.

Σύμφωνα με κάποιες από τις καταγγελίες, ο διάσημος μάγος νάρκωσε τρεις γυναίκες προτού έλθει σε σεξουαλική επαφή μαζί τους και γι' αυτό δεν κατάφεραν ποτέ να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για τη συνεύρεσή τους.

Όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες συνέβησαν μεταξύ του 1980 μέχρι το 2014 με τον 67χρονο, πλέον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ο οποίος αυτό το διάστημα «έχτισε» την τεράστια καριέρα του με πολύ μεγάλες επιτυχίες ανά τον κόσμο.

Πάντως, οι δικηγόροι του τον περιέγραψαν ως έναν άνθρωπο με «ευγένεια, ντροπαλότητα και μεταχείριση ανδρών και γυναικών με σεβασμό». Επεσήμαναν δε πως ο Κόπερφιλντ υπήρξε ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του κινήματος #metoo.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που, σύμφωνα με το skai.gr κατηγορείται ο Κόπερφιλντ για ανάρμοστη συμπεριφορά εις βάρος γυναικών. Το άλλοτε μοντέλο, Brittney Lewis, ισχυρίστηκε δημόσια το 2018 ότι της είχε δώσει ναρκωτικά και την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το 1988, όταν ήταν μόλις 17 ετών.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved