Σελίν Ντιόν: Ανατριχιάζει το πρώτο συγκλονιστικό τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της
Hollywood

Σελίν Ντιόν: Ανατριχιάζει το πρώτο συγκλονιστικό τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

«I Am: Celine Dion»: Το πρώτο επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της σπουδαίας καλλιτέχνιδας Σελίν Ντιόν είναι πραγματικά ανατριχιαστικό.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανακοίνωσε ότι πάσχει από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, η Σελίν Ντιόν εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα και μιλά για τη μεγάλη μάχη που δίνει όλο αυτό το διάστημα, παλεύοντας για την υγεία της, το πιο σημαντικό αγαθό.

Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει πόσο της λείπει η επαφή με τον κόσμο και οι συναυλίες της αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλει για να μπορέσει να επιστρέψει, υποσχόμενη όμως ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει, ακόμα κι όταν δεν θα μπορεί πλέον να περπατήσει.

Σελίν Ντιόν: Η αποκάλυψη για το γάμο της και πώς το headpiece την έστειλε στο γιατρό

1716490674297-589488023-celine.jpg

Το ντοκιμαντέρ του Prime καταγράφει τη ζωή και την πορεία της Σελίν Ντιόν, από τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι έως την ημέρα που αποφάσισε να μιλήσει για τη δύσκολη περιπέτεια της ζωής της.

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου. Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο», λέει η Celin Dion και συνεχίζει: «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σελίν Ντιόν: Η σπάνια εμφάνιση και η μάχη με το σύνδρομο που την ταλαιπωρεί

Βραβεία Grammy 2024: Έγραψε ιστορία η Τέιλορ Σουίφτ - Αποθέωση για τη Σελίν Ντιόν

Σελίν Ντιον: Αποκαρδιωτικά τα νεότερα για την υγεία της - Έχασε τον έλεγχο των μυών της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved