Συνελήφθη η Nicki Minaj στην Ολλανδία! Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει!
Hollywood

Συνελήφθη η Nicki Minaj στην Ολλανδία! Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει!

Συνελήφθη χθες αργά το απόγευμα (25/5) η Nicki Minaj για κατοχή «μαλακών ναρκωτικών» όπως ανέφεραν οι αρχές στην Ολλανδία όπου βρίσκεται για περιοδεία!

Η Αμερικανίδα ράπερ, λίγες ώρες πριν εμφανιστεί στη συναυλία της στο Co-op Live στο Μάντσεστερ και ενώ βρισκόταν ακόμα στο αεροδρόμιο της Ολλανδίας, σε έλεγχο που έγινε στις αποσκευές της ήρθε προ εκπλήξεως όταν αστυνομικοί τής είπαν ότι συλλαμβάνεται και ότι πρέπει να τους ακολουθήσει.

Η διάσημη καλλιτέχνις η οποία αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε περιοδεία ανά τον κόσμο, από την πρώτη στιγμή άρχισε να ανεβάζει βίντεο με όσα συνέβαιναν ανάμεσα σε εκείνη και τους αστυνομικούς. Σε ένα από τα πρώτα βίντεο που ανέβασε στο Twitter, η ίδια έκπληκτη ακούγεται να παραδέχεται πως είχαν βρει στα πράγματά της «χόρτο».

Όλα αυτά με καταγγελτικό ύφος αφού κατηγορούσε τις αρχές πως είχαν πάρει τις αποσκευές της χωρίς την συγκατάθεσή της. Μάλιστα σε κάποιο από τα βίντεο που ανέβασε, η ίδια υποστήριξε πως όλο αυτό είναι καθαρά σαμποτάζ των περιοδειών που κάνει.

Η Nicky Minaj δεν σταμάτησε να καταγράφει με το κινητό της τα όσα βίωνε, βιντεοσκοπώντας ακόμα και έναν υπάλληλο του αεροδρομίου που απλώς έκανε τη δουλειά του και της ζήτησε να ελέγξει τις αποσκευές της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved