Η συγκίνηση της Άνιστον για τα 60ά γενέθλια της Κοξ: «Δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς αυτήν»
Hollywood

Η συγκίνηση της Άνιστον για τα 60ά γενέθλια της Κοξ: «Δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς αυτήν»

Αν υπάρχει μία δυνατή φιλία που γεννήθηκε στην θρυλική, πλέον σειρά, Τα φιλαράκια, αυτή είναι σίγουρα ανάμεσα στην Τζένιφερ Άνιστον και την Κούρτνεϊ Κόξ

Οι δύο διάσημες ηθοποιοί κρατούν πολύ καλές επαφές από τότε που πρωτοξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί και δεν μπορούν να διανοηθούν πλέον τις ζωές τους η μία χωρίς την άλλη. Κάτι που με αφορμή τα 60ά γενέθλια της Κόρτνεϊ, επεσήμανε σε μία πολύ τρυφερή ανάρτησή της η Τζένιφερ Άνιστον.

Τζένιφερ Άνιστον: Χαμός με τη φωτογραφία έξω από ιατρείο γνωστού πλαστικού-Η αλήθεια για τα μπότοξ

aniston.jpg

Μεταξύ άλλων, η τελευταία έγραψε:

«Γιορτάζοντας αυτό το δυνατό, μαγικό, μυστήριο, ενδιαφέρον, άγριο, ταλαντούχο κορίτσι σήμερα!!! Η γλυκιά μου Κόρτνεϊ Κοξ είναι αστεία όσο καμία άλλη, καταπληκτική εσωτερικά και εξωτερικά. Ανεξάρτητη με τον πιο υπέροχο τρόπο, νοιάζεται για όλους ακόμα και αν δεν σε γνωρίζει. Φοβάται τα σκυλιά, παρόλο που δεν την έχω δει ποτέ να μην έχει τουλάχιστον δύο από αυτά ☺️ Πιστή μέχρι τέλους. Θα ανακαινίσει ένα δωμάτιο όπως δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Εντοπίζει μια μουτζούρα σε ένα παράθυρο από ένα μίλι (κυριολεκτικά) μακριά. Δεν τη νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι!!!».

Δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς αυτήν. Είναι μεγάλη μου τιμή να την αποκαλώ μια από τις καλύτερες φίλες μου για μια ζωή... Χρόνια πολλά, χρόνια πολλά, χρόνια πολλά, χρόνια πολλά, Κόρτνεϊ Κοξ. Σε αγαπώ! ❤️».

Δείτε παρακάτω την συγκινητική ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον για την καλή της φίλη:

https://www.instagram.com/p/C8QD07UPvNw/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved