Μενού για… Όσκαρ! Ο καπνιστός σολομός, η κοτόπιτα & το σούσι για τους ουρανίσκους των σταρ!
wolfgangpuck instagram
Hollywood

Μενού για… Όσκαρ! Ο καπνιστός σολομός, η κοτόπιτα & το σούσι για τους ουρανίσκους των σταρ!

Όσκαρ 2025: Οι σταρ του Χόλιγουντ θα απολαύσουν κλασικές γεύσεις από τα χέρια του διάσημου σεφ Wolfgang Puck αλλά και νέα πιάτα εμπνευσμένα από την ασιατική κουζίνα. 

Ο διάσημος σεφ Wolfgang Puck και η μαγειρική του ομάδα επιστρέφουν για το Governors Ball που γίνεται κάθε χρόνο αμέσως μετά την απονομή των βραβείων Όσκαρ. Για τη συγκεκριμένη βραδιά οι ειδικοί έχουν ετοιμάσει να σερβίρουν τα αγαπημένα πιάτα των χολιγουντιανών σταρ, μαζί με μερικά νέα πιάτα.

Όσκαρ 2025: Οι φορές που η Ντέμι Μουρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων, όχι πάντα με επιτυχία

wolfgangpuck_1740551514_highlight17973514115832102.jpg

«Έχουμε πάντα κάποια νέα πράγματα, αλλά στους ανθρώπους αρέσει πολύ η παράδοση», δήλωσε πρόσφατα στο lamag.com ο θρυλικός σεφ στο Λος Άντζελες «Πρέπει να φτιάξουμε την πίτα με κοτόπουλο, για τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τη Μπάρμπρα Στρέιζαντ σε περίπτωση που εμφανιστούν, αλλά και για πολλούς άλλους. Και μετά έχουμε νέα πιάτα, όπως φέτος, έχουμε τα ταϊλανδέζικα noodles και τα φτιάχνουμε με τζίντζερ, σκόρδο και λίγη σαμπάνια… Λατρεύω την ασιατική επιρροή. Πάντα μου άρεσε το ασιατικό φαγητό — μου αρέσουν τα μπαχαρικά.»

Οι ασιατικές γεύσεις θα έχουν την τιμητική τους στο φετινό μενού με μικρά πιάτα με σούσι και σασίμι μαζί με τα αγαπημένα του izakaya, κυρίως κοτόπουλου. Επίσης, δεν θα λείψουν τα ψωμάκια Duck Bao και Miso Cod Tortuce Wraps από το μενού.

Μεταξύ των αγαπημένων παραδοσιακών πιάτων είναι ο καπνιστός σολομός, η μακαρονάδα με τυρί και αρακά και τα αγαπημένα των Αμερικανών Mac & Cheese με τυρί Cheddar. Τέλος, ένα από τα πιάτα που θα ξεχωρίσουν φέτος είναι το εκλεκτής ποιότητας μοσχαρίσιο κρέας, το Miyazaki Wagyu που όπως λέει και ο ίδιος ο διάσημος σεφ: «είναι ένα από τα αγαπημένα μας μοσχαρίσια κρέατα [είχαμε] ήδη τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια, ο κόσμος το λατρεύει, οπότε πρέπει να το κάνουμε συνέχεια». Ο σεφ Elliot Grover θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Puck για τρίτη συνεχόμενη φορά για να φέρει «μια γεύση από Λονδίνο» στο Χόλιγουντ.

«Ο Έλιοτ κάνει το Beef Wellington», αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Puck, «και ένα από τα διάσημα [πιάτα] του στην Αγγλία — fish and chips: είναι ωραίο και τραγανό ψάρι με πολύ καλές πατάτες».

Εκτός από τις συνήθεις επιλογές comfort food, ο σεφ και η ομάδα τροφοδοσίας του έχουν προσθέσει ειδικά "Late-Night Classics" στο μενού, με μπουκιές όπως sliders, τρυφερά κομμάτια κοτόπουλου και τηγανητές πατάτες. «Θα φτιάξουμε φαγητό στο μπαρ», είπε ο Κλάιν. Η γαστρονομική εμπειρία ολοκληρώνεται με ένα εκτενές μενού επιδορπίων: αρτοσκευάσματα, παγωτό, μπισκότα, μπομπονιέρες και το εμβληματικό χρυσό Όσκαρ σοκολάτας. «Έχουμε πολλά επιδόρπια», είπε ο Puck. «Ακόμη και από την Αυστρία έχουμε το στρούντελ μήλου — αυτό είναι πολύ νόστιμο με παγωτό αμυγδάλου».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved