Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός - Γιατί ούρλιαζε από τον πόνο
Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους που την έκαναν να ουρλιάζει.
Θυμίζουμε πως παράλληλα η 53χρονη ηθοποιός δίνει τη δική της μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.
Η ίδια ανέφερε ότι είχε κάνει πρόσφατα ένα ταξίδι στην Ευρώπη για να επισκεφθεί την οικογένειά της, όταν άρχισε να μην νιώθει καλά. Με την επιστροφή της στην Καλιφόρνια, πληροφορήθηκε ότι είχε λοίμωξη στα νεφρά.
Μετά από μια 11ωρη πτήση και ενώ συνέχιζε να αισθάνεται άσχημα, πήγε αμέσως στο νοσοκομείο και αρνήθηκε να φύγει μέχρι να λάβει «κάποιες απαντήσεις».
H Κριστίνα Άπλγκεϊτ συγκινεί με την αυτοβιογραφία της, φέρνοντας στο φως «πολλές προσωπικές μάχες»

«Μην με αφήνετε απλώς εδώ, να μου δίνετε φάρμακα και να λέτε, “Νιώθεις καλύτερα τώρα, πας σπίτι”. Θέλω να ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό και θέλω να σταματήσει, ώστε να μην χρειάζεται να συνεχίζω να έρχομαι εδώ», είπε.
Και εξήγησε: «Από τη μέση μέχρι μπροστά, ο πόνος είναι αφόρητος. Ούρλιαζα και μου έκαναν επείγοντα αξονική τομογραφία στις 2:00 τα ξημερώματα», πρόσθεσε.
Μετά την αξονική, αποκαλύφθηκε ότι είχε λοίμωξη και στα δύο νεφρά.
«Οπότε, είμαι εδώ λόγω αυτής της νεφρικής λοίμωξης και πρέπει να κάνω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτή τη στιγμή. Εκεί βρισκόμαστε», τόνισε.
Ακούστε πώς περιέγραψε η ίδια την περιπέτειά της:
Διαβάστε επίσης:
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού: Οι μαχήτριες της ζωής που πολέμησαν την ασθένειά τους
Σοκάρει η Applegate: «Έτρωγα 5 αμύγδαλα την ημέρα. Αν έτρωγα 6, έκλαιγα» - Η μάχη με την ανορεξία
Απλγκέιτ- Συγκλονίζει για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»