Χριστουγεννιάτικες συναυλίες και εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στην πρώην βίλα του Έλβις Πρίσλεϊ
Η πρώην κατοικία του Έλβις Πρίσλεϊ στο Μέμφις, το Γκρέισλαντ, θα φιλοξενήσει χριστουγεννιάτικες συναυλίες, εκδηλώσεις και περιηγήσεις για την εορταστική περίοδο.
Οι επισκέπτες που θα φθάνουν στην έπαυλη - μουσείο αφιερωμένο στον Έλβις από τις 20 Νοεμβρίου θα μπορούν να συμμετάσχουν σε χριστουγεννιάτικες περιηγήσεις «με ξεναγούς που μοιράζονται ιστορίες για το πώς ήταν να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στη Γκρέισλαντ με τον Έλβις» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.
Το ντοκιμαντέρ του Μπαζ Λούρμαν για τον Έλβις Πρίσλεϊ θα προβληθεί στους κινηματογράφους το 2026
Τα χριστουγεννιάτικα φώτα της έπαυλης θα ανάψουν επίσημα από την ίδια ημέρα. Η διακόσμηση θα περιλαμβάνει «εκατοντάδες μπλε χριστουγεννιάτικα φώτα κατά μήκος του δρόμου, μια σκηνή Γέννησης σε φυσικό μέγεθος και τον Άγιο Βασίλη με τους ταράνδους του».
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ