Hollywood

Σκάνδαλο με την Κιάρα Φεράνι: Η influencer αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης

Την καταδίκη της πασίγνωστης Ιταλίδας Influencer, Chiara Ferragni σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών ζήτησε η εισαγγελία του Μιλάνου.

Η καταδίκη προτείνεται για το αδίκημα της απάτης, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής διαδικασίας που αφορά στην παραπλανητική διαφήμιση για το παραδοσιακό ιταλικό γλυκό «Pandoro» και των πασχαλινών αυγών «Dolci Preziosi».

Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι η ίδια άφηνε να εννοηθεί ότι τα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο ιταλικό γλυκό Pandoro αλλά και των πασχαλινών αυγών «Dolci Preziosi» θα αφορούσαν φιλανθρωπικές δράσεις.

Η Κιάρα Φεράνι με φόρεμα Βάσιας Κωσταρά - Κομψό και ιδανικό για το φθινόπωρο

Η εισαγγελία υποστήριξε ότι οι καμπάνιες προώθησης των συγκεκριμένων προϊόντων μεταξύ 2021 και 2022, παρουσιάστηκαν ως συνδεδεμένες με δύο ξεχωριστές φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, χωρίς όμως αυτό να ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, συνολικά, μεταξύ των προστίμων της Ιταλικής Αρχής Ανταγωνισμού και των απαιτήσεων για αποζημιώσεις, η Chiara Ferragni έχει ήδη καταβάλει 3,4 εκατομμύρια ευρώ, πριν καν το δικαστήριο εισέλθει στην ουσιαστική φάση της δίκης.

Η 38χρονη, που ζει μόνιμα στο Μιλάνο, δήλωσε στο δικαστήριο πως αρνείται όλες τις κατηγορίες και ότι ενήργησε πάντα καλόπιστα.

«Ό,τι κάναμε, το κάναμε καλόπιστα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η επόμενη συνεδρίαση έχει οριστεί για τις 5 Δεκεμβρίου και η απόφαση αναμένεται τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης:

Ο πόλεμος των Ρόουζ: Τελικά ποιος ήταν ο άπιστος στον γάμο της Κιάρα Φεράνι με τον Φέντεζ;

Κιάρα Φεράνι: Ο Φέντεζ με απατούσε από το 2017- Με φώναξε με το όνομα της ερωμένης του

Κιάρα Φεράνι: Παραπέμπεται σε δίκη – «Είμαι έτοιμη να παλέψω»

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved