Home Alone: Πόσο θα πλήρωνε σήμερα ο Κέβιν στο Plaza Hotel; - Η διαμονή κοστίζει περιουσία!
Το «Μόνος στο Σπίτι 2» παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες, όμως αυτό που τότε μας φαινόταν υπερβολικό, σήμερα μοιάζει… φθηνό!
Θυμάστε τον πατέρα του Κέβιν να ουρλιάζει όταν βλέπει τον λογαριασμό των 967 δολαρίων για room service στο Plaza Hotel; Ε, το ποσό αυτό πλέον θεωρείται σχεδόν… χάδι.
Παρήγγειλαν το παγωτό του Κέβιν από το Home Alone κι έπαθαν σοκ μόλις είδαν το κόστος

Σύμφωνα με πρόσφατους υπολογισμούς, η διαμονή του Κέβιν σήμερα θα κόστιζε 8.511 δολάρια, αντί για τα 2.109 δολάρια του 1992. Μιλάμε για αύξηση 303% λόγω πληθωρισμού και των νέων τιμών του διάσημου ξενοδοχείου.
Η σουίτα που επέλεξε ο μικρός ΜακΚάλιστερ, τότε 1.100 δολάρια τη βραδιά (επί εποχής Τραμπ), σήμερα φτάνει κατά μέσο όρο τα 6.244 δολάρια! Ακόμη και το κλασικό παγωτό με τέσσερις μπάλες έχει πάρει την ανηφόρα, από 18 δολάρια στα 24.

Το Plaza, μάλιστα, τιμώντας την ταινία, προσφέρει πλέον το «Home Alone Sundae» στην… ταπεινή τιμή των 350 δολαρίων.
Διαβάστε επίσης:
Έτσι είναι σήμερα ο «κακός» από το «Home Alone»-Άφωνοι στο TikTok όταν έμαθαν τις νέες του ασχολίες
«Elevate your Home» ή αλλιώς οι ευκαιρίες που γεμίζουν τη ζωή σου με… ενέργεια
Home Alone: Απογοητευμένοι οι fans! Η βίλα των MακΚάλιστερ δεν υπήρξε ποτέ-Πού γυρίστηκε η ταινία;