Bruce Willis: «Λάτρευε τα Χριστούγεννα» - Η οικογένειά του αποκαλύπτει τα πλάνα της για τις γιορτές!
Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι από τα πιο φορτισμένα για την οικογένεια του Bruce Willis, καθώς ο ηθοποιός συνεχίζει να αντιμετωπίζει την επιδείνωση της άνοιας.
Παρ’ όλα αυτά, τα αγαπημένα του πρόσωπα δεν θέλουν να αλλάξουν τίποτα από τις γιορτινές παραδόσεις που ο ίδιος λάτρευε.
Μπρους Γουίλις: Ο εγκέφαλός του θα δοθεί στην Επιστήμη
Η Emma Heming Willis μίλησε με ειλικρίνεια στα social media, αποκαλύπτοντας πώς θα προσαρμοστούν και φέτος, ώστε να κρατήσουν τη χαρά ζωντανή μέσα στο σπίτι. «Ο Bruce λάτρεψε τα Χριστούγεννα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να τα γιορτάζουμε για εκείνον», έγραψε, τονίζοντας πως «η άνοια είναι δύσκολη, αλλά υπάρχει ακόμα χαρά».
Η οικογένεια συνηθίζει κάθε χρόνο να βλέπει τις κλασικές ταινίες του ηθοποιού, με την Emma να αστειεύεται πως δεν γίνεται να περάσουν οι γιορτές χωρίς το «Die Hard», που πλέον θεωρείται… χριστουγεννιάτικη παράδοση.
Την ίδια στιγμή, οι τρεις μεγαλύτερες κόρες του, η Demi Moore και η Emma έχουν πάρει μια γενναία, και βαθιά συγκινητική, απόφαση: μετά τον θάνατο του Willis, θα δωρίσουν τον εγκέφαλό του στην επιστήμη για την έρευνα της άνοιας.
Διαβάστε επίσης:
Μπρους Γουίλις: Η σύζυγός του απαντά στα επικριτικά σχόλια: «Τώρα πια ξέρω ότι ο Μπρους…»
Ντέμι Μουρ: «Είναι δύσκολο. Είναι σκληρό», αποκάλυψε για την κατάσταση υγείας του Μπρους Γουίλις
Μπρους Γουίλις: Επιδεινώνεται η υγεία του - «Ο εγκέφαλός του τον εγκαταλείπει...»