Taylor Swift–Travis Kelce: Δώρισαν 26 εκατ. δολάρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις
Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης στον γάμο τους που έγινε χθες, η Taylor Swift και ο Travis Kelce πραγματοποίησαν μία ιδιαίτερα γενναιόδωρη κίνηση, προσφέροντας συνολικά 26 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Όπως έγινε γνωστό μέσω εκπροσώπου της διάσημης τραγουδίστριας, το ποσό διανεμήθηκε σε συνολικά 20 οργανώσεις που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές περιοχές της χώρας, στηρίζοντας πρωτοβουλίες που αφορούν την κοινωνική πρόνοια, την αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας και την εκπαίδευση.
Taylor Swift–Travis Kelce: Ο γάμος της χρονιάς στη Νέα Υόρκη –Οι 1000 καλεσμένοι & οι πρώτες εικόνες

Μεταξύ των οργανισμών που έλαβαν χρηματοδότηση βρίσκονται εννέα φορείς με έδρα τη Νέα Υόρκη, ανάμεσά τους η Food Bank For NYC, ο οργανισμός City Harvest, καθώς και το Musical Mentors, ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που προσφέρει δωρεάν μαθήματα μουσικής σε παιδιά οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες.
Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί το ακριβές ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε οργανισμό, αρκετοί από τους αποδέκτες της δωρεάς συνδέονται με περιοχές που έχουν ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι. Ανάμεσά τους συγκαταλέγεται η Τράπεζα Τροφίμων του Ρόουντ Άιλαντ, καθώς η Taylor Swift διαθέτει κατοικία στο Watch Hill, αλλά και το Children's Mercy Hospital στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι, την πόλη όπου αγωνίζεται ο Travis Kelce με τους Kansas City Chiefs.