Hollywood

Αποκάλυψε στις «Χρυσές Σφαίρες» ότι είναι ομοφυλόφιλη!

Gossip-tv Team

Η Jodie Foster παρέλαβε το βραβείο της Cecile B.DeMille, για το «Lifetime Achievement», «Επίτευγμα Ζωής» και σ' αυτή τη λαμπερή εκδήλωση... στα βραβεία «Χρυσές Σφαίρες» αποκάλυψε για πρώτη φορά με τον δικό της τρόπο πώς είναι ομοφυλόφιλη την ώρα που από κάτω ήταν τα δυο παιδιά της και την θαύμαζαν!

Ο 14χρονος Charles και ο 12χρονος Kit άκουσαν τη μητέρα τους να ομολογεί ουσιαστικά για πρώτη φορά δημόσια σε μια φορτισμένη ομιλία πως είναι gay.

Την ώρα που η ίδια παραδεχόταν έμμεσα με τον δικό της τρόπο αυτό που είναι ευρέως γνωστό στο Hollywood, ο Mel Gibson την χειροκροτούσε και σφύριζε επιδοκιμαστικά, ώστε να της δώσει θάρρος.

"Ελπίζω να μην απογητευτείτε πολύ που δεν θα κάνω κάποια ανοιχτή δημόσια αποκάλυψη σήμερα." είπε και συνέχισε: "Την αποκάλυψη αυτήν την έχω κάνει με τον τρόπο μου χρόνια τώρα σε φίλους και συνεργάτες και αυτούς που με ξέρουν κατ' ιδίαν. Πλέον περιμένετε από κάθε celebrity να βγει και να μιλήσει ανοιχτά και δημόσια για την προσωπική του ζωή και τις επιλογές του σε συνέντευξη τύπου ή σε reality show. Συγνώμη, αλλά κάτι τέτοιο δεν είμαι εγώ και δεν θα είμαι ποτέ." δήλωσε αρκετά φορτισμένη και λίγο αργότερα αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην φημολογούμενη εδώ και χρόνια πρώην σύντροφό της και γνωστή παραγωγό Cydney Bernard λέγοντας για εκείνη με φωνή που έτρεμε από συγκίνηση:

"Είναι η πρώην σύντροφός μου στην αγάπη και η αδερφή ψυχή μου πάντα, το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο εδώ και 20 χρόνια. Είμαι περήφανη για την μοντέρνα μας οικογένεια."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved