Hollywood

Όσκαρ 2014: Ο συγκινητικός λόγος του Jared Leto - Στο πλευρό της Ουκρανίας και της Βενιζουέλας

Gossip-tv Team

Ο Jared Leto, όπως σας ενημερώσαμε πήρε το Oscar Β΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club».


Ο ηθοποιός όταν ανέβηκε στη σκηνή να πάρει το βραβείο του συγκίνησε με τον λόγο του!
«Σε όλους τους ονειροπόλους αυτού του κόσμου απόψε, που μας βλέπουν από μέρη όπως η Ουκρανία και η Βενεζουέλα, θέλω να πω πως είμαστε εδώ, και όσο εσείς παλεύετε ώστε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και να ζήσετε το αδύνατο, σας σκεφτόμαστε» είπε χαρακτηριστικά.
Και δεν δίστασε να αναφέρει: «Αυτό το Oscar, είναι για τα 36 εκατομμύρια ανθρώπους, που έχασαν τη μάχη με το AIDS. Και για όλους εσάς, που νιώσατε αδικία, εξαιτίας αυτού που είστε και αυτού που αγαπάτε. Στέκομαι εδώ ενώπιον όλου του κόσμου με σας, και για σας!»
Και φυσικά αναφέρθηκε στην αδυναμία του στην μητέρα του: «Το 1971 στην πόλη Bossier της Louisiana, υπήρχε μια έφηβη που ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Πήγαινε στο Λύκειο και την είχαν διώξει, αλλά με κάποιο τρόπο, κατάφερε να κάνει τη ζωή της καλύτερη για τα δυο της παιδιά. Τα ενθάρρυνε να είναι δημιουργικά, να δουλεύουν σκληρά, και να καταφέρνουν πράγματα μοναδικά. Αυτό το κορίτσι ήταν η μητέρα μου, και είναι εδώ απόψε. Θέλω μόνο να πω, "σ΄αγαπώ μαμά. Σ' ευχαριστώ που μου έμαθες να ονειρεύομαι!"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved