Hollywood

Δημόσια συγγνώμη από τον Τζόνα Χιλ: «Αυτό που είπα ήταν απαίσιο!»

Gossip-tv Team

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Τζόνα Χιλ για την επίθεση που έκανε σε paparazi και η οποία χαρακτηρίστηκε από τα διεθνή Μέσα ως «ομοφοβική».


Ένας φωτογράφος που τον ακολουθούσε για ώρες σχολίασε το φλοράλ σορτς του: «Μου αρέσουν τα σορτς αδερφέ, είναι σέξι». Εκείνος τσατίστηκε και του απάντησε: «Ρούφα το π... μου! Γ%4%$$».
Στην τηλεοπτική εκπομπή «Τhe tonight show» του Τζίμι Φάλον είπε: «Αυτό που είδατε ήταν ένα video 40 δευτερολέπτων. Αυτό το άτομο με ακολουθούσε όλη μέρα, έλεγα προσβλητικά πράγματα για την οικογένεια μου, για την προσωπικότητα που και εγώ έπαιξα το παιχνίδι του με το να χάσω την ψυχραιμία μου και να πω αυτή την αηδιαστική λέξη, που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει αυτό που αισθάνομαι για αυτή την ομάδα ανθρώπων».
«Μεγάλωσα με γκέι άτομα μέσα στην οικογένεια. Και φεύγω από εδώ απόψε για να περάσω την ημέρα μου με έναν από τους συνεργάτες που και καλό μου φίλο που είναι γκέι και σύντομα θα παντρευτεί»
«Είμαι καλός στο να κάνω ταινίες, όχι στο να είμαι διάσημος. Εαν μου φωνάζεις ότι είμαι άσχημος, λες για την οικογένεια που ότι είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά και μανιακοί, ναι θα χάσω την ψυχραιμία μου!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved