Hollywood

Emmy 2014: To συγκινητικό αφιέρωμα στον Robin Williams

Gossip-tv Team

Στην βραδιά Emmy δεν θα γινόταν να μην αναφερθούν στον ηθοποιό Robin Williams.

Ο ηθοποιός και φίλος του Robin, o Μπίλι Κρίσταλ ανέβηκε στη σκηνή του «Nokia Theatre» και μίλησε για εκείνον:
«Κάθε φορά που τον έβλεπες,-στην τηλεόραση, στο σινεμά, σε κλαμπ, στο γήπεδο, στα νοσοκομεία, ακόμα και σε ένα δωμάτιο ετοιμοθάνατου κοριτσιού για την τελευταία της ευχή- σε έκανε να γελάς. Πέρασα μαζί του πολλές ευτυχισμένες ώρες. Η λαμπρότητα και η ευφυΐα του ήταν εκπληκτικές. Η ανεξάντλητη ενέργειά του, ήταν συγκλονιστική».
Και προσθέτει: «Ήταν μια ιδιοφυία στη σκηνή, και ο καλύτερος φίλος συνάμα που θα μπορούσες να φανταστείς. Υποστηρικτικός, προστατευτικός, τρυφερός. Μου είναι δύσκολο να μιλάω για εκείνον στον παρατατικό, γιατί ήταν πάντοτε τόσο παρών στις ζωές μας».
Και κατέληξε συγκινημένος: «Για περισσότερα από 40 χρόνια ήταν το μεγαλύτερο αστέρι στον πλανήτη της κωμωδίας. Και μπορεί μερικά από τα φωτεινότερα ουράνια σώματα να εξαφανίζονται, όμως η ενέργεια τους υπάρχει, και επιπλέει στους ουρανούς μακριά από εμάς. Θα λάμπει όμως για εμάς, παντοτινά. Και η λάμψη θα είναι τόσο φωτεινή, που θα ζεσταίνει τις καρδιές μας και θα κάνει τα μάτια μας να λάμπουν. Και τότε θα σκεφτόμαστε: "Ρόμπιν Ουίλιαμς: Τι ιδέα!"»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved