Hollywood

Έφυγε πριν προλάβει να ζήσει η κόρη της Γουίντεϊ Χιούστον

Gossip-tv Team

Πόσο άδικο; Σε ηλικία μόλις 21 ετών έφυγε από την ζωή η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο που το 2012 η τραγουδίστρια έχασε την ζωή της!


Δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους. Στην ηλικία των 21 ετών, πριν καν προλάβει να ζήσει, έφυγε από την ζωή η Μπόμπι Κριστίνα. Η νεαρή κοπέλα ήταν η μόνη κόρη της μεγάλης τραγουδίστριας και είχε άλλο ένα ετεροθαλές αδερφάκι από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της, Μπόμπι Μπράουν.

Από μικρή η Μπόμπι Κριστίνα έζησε την άσχημη πλευρά της δημοσιότητας όταν οι δυο της γονείς χώρισαν και όλα τα Μέσα είχαν στρέψει την προσοχή τους πάνω στην οικογένειά της και σε εκείνη.

Τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα για την 21χρονη όταν έχασε την μητέρα της το 2012. Άνθρωποι που ήταν κοντά της λένε ότι ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον θάνατο της τραγουδίστριας και έριχναν ευθύνες και στον πατέρα της για τον άσχημο δρόμο που είχε αρχίσει εκείνη να παίρνει.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα από εκείνη και την μητέρα της αλλά και κάποια βίντεο με εκείνη μικρούλα ακόμα να ανεβαίνει στην σκηνή και να γνωρίζει την αποθέωση.

{youtube}cMnxrmI6lr0{/youtube}

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved