Hollywood

Πασίγνωστος τραγουδιστής κατηγορείται για ένοπλη επίθεση. Όπλα και ναρκωτικά ανακάλυψε η αστυνομία

Gossip-tv Team

Χαμός στο σπίτι πασίγνωστου τραγουδιστή με την αστυνομία να κάνει έφοδο και να ανακαλύπτει όπλα και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία δέχθηκε μία κλήση από μία γυναίκα η οποία υποστήριξε πως ο Chris Brown την απείλησε με όπλο.

Με αστραπιαίες κινήσεις η αστυνομία περικύκλωσε το σπίτι του ράπερ και μόλις έλαβαν το ένταλμα έρευνας μπήκαν μέσα και άρχισαν να ψάχνουν τα πάντα.

Ο Chris Brown με μήνυμά του στο Instagram περιέγραψε όλα όσα γινόντουσαν έξω από την οικία του με ελικόπτερα να πετάνε στον ουρανό και περιπολικά στην είσοδο.

«Ελάτε να με πάρετε» είπε μεταξύ άλλων, ενώ αναφέρθηκε και στο ακτιβιστικό κίνημα Black Lives Matter, λέγοντας «γ... την αστυνομία».

Σε σάκο η αστυνομία βρήκε όπλα και ναρκωτικά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία είναι η Baylee Curran, που ανακυρήχθηκε Miss California 2016. Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας στο TMZ είχε πάει στο σπίτι του ράπερ με μια φίλη της. Μπήκε στο τζακούζι και όταν βγήκε από εκεί, είδε τον Chris Brown με τους φίλους του να θαυμάζουν ένα κόσμημα.

Όταν το θαύμασε κι εκείνοι, ο Brown τρελάθηκε και την απείλησε με όπλο λέγοντάς της να φύγει από το σπίτι του. Οι φίλοι του όμως δεν την άφηναν να πάρει το κινητό της αν δεν υπέγραφε σύμφωνο εχεμύθειας. Εκείνη αρνήθηκε να υπογράψει και έφυγε με την φίλη της από το σπίτι, ενώ στην συνέχεια πήρε τηλέφωνο την αστυνομία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved