Hollywood

Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS: Charlie Sheen, ο σταρ που νίκησε το AIDS! (vid)

Gossip-tv Team

Όταν ο σταρ του Χόλιγουντ που τυγχάνει να είναι και το κακό παιδί της Μέκκας του κινηματογράφου, ο Charlie Sheen, αποκάλυψε ότι πριν από περίπου επτά χρόνια διαγνώστηκε θετικός στον ιό του AIDS, όλοι μούδιασαν! 

Η παγκόσμια καλλιτεχνική κοινότητα έπρεπε να δείξει ψυχραιμία και να στηρίξει τον αγώνα που έδινε εκείνος όχι μόνο για να βγει νικητής από μία άνιση μάχη αλλά και για να ενημερώσει τον κόσμο σωστά για αυτόν τον ύπουλο εχθρό!

«Είμαι εδώ για να παραδεχτώ πως είμαι θετικός στον ιό HIV και πρέπει να βάλω τέλος σε αυτή τη σφοδρή επίθεση, τις αναλήθειες και τις επίπονες ιστορίες, πως απειλώ τη ζωή άλλων», ξέσπασε ο σταρ του «Two and a Half men» σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον Νοέμβριο του 2015, κάνοντας τη μεγαλύτερη αποκάλυψη της ζωής του. Ηταν και για εκείνον πολύ δύσκολες εκείνες οι στιγμές καθώς εκτός του ότι είχε να αντιμετωπίσει έναν σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή του, έπρεπε να πείσει και τους επικριτές του πως ποτέ δεν θα έθετε τη ζωή των παιδιών του σε κίνδυνο, όπως τον είχαν κατηγορήσει.

Ο ηθοποιός, εννοώντας κάθε λέξη που έλεγε για τον αγώνα που είχε ξεκινήσει το 2011, όταν και είχε διαγνωστεί ως φορέας του HIV, βγήκε σε πολλές εκπομπές για να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό. Ακόμα και με τον γιατρό που τον παρακολουθούσε και τον κούραρε, τον Robert Huizenga, εμφανίστηκε ο διάσημος σταρ σε τηλεοπτική εκπομπή, θέλοντας να δώσει μία και καλή τέλος στην παραφιλολογία που υπήρχε γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Ο γιατρός του λοιπόν είπε: «Ο Charlie κατάφερε να νικήσει τον ιό του AIDS». Όμως, πρόσθεσε πως αυτό που τον ανησυχούσε περισσότερο ήταν η κατάθλιψη που αντιμετώπιζε ο Charlie Sheen αλλά και η επιρρέπειά του στις ουσίες και το αλκοόλ. «Δεν έχει πλέον AIDS», ανακοίνωσε επισήμως ο γιατρός ο οποίος ενημέρωσε πως ο σταρ παίρνει τέσσερα φάρμακα την ημέρα, όμως το επικίνδυνο είναι πως δεν έχει απαλλαγεί πλήρως από την αδυναμία που έχει στο αλκοόλ.

Πώς βγήκε νικητής!

Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύεται ή είναι αστικός μύθος για τους περισσότερους, ο ιός του AIDS μπορεί να νικηθεί. Και το πιο τρανό παράδειγμα είναι ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος το 2015 μετείχε σε κλινική έρευνα δοκιμαστικού φαρμάκου, το οποίο λάμβανε σε ενέσιμη μορφή μία φορά την εβδομάδα, και έτσι κατάφερε να συμπιέσει σε επίπεδα μη ανιχνεύσιμα τον ιό. Αυτό σημαίνει ότι σε γενικές εξετάσεις αλλά και ειδικές εξετάσεις που μπορεί να κάνει για τον ιό του AIDS, αυτό δεν εντοπίζεται στο αίμα του.

Πλέον μπορεί να χαίρεται την καθημερινότητά του, τις απολαύσεις της ζωής, ακόμα και το σεξ στο οποίο για χρόνια ολόκληρα ήταν εθισμένος ο διάσημος ηθοποιός.

Όπως σε πολλές συνεντεύξεις του έχει αποκαλύψει ο Charlie Sheen κόλλησε τον ιό από κάποια από τις πολλές ιερόδουλες με τις οποίες συνουσιαζόταν στο παρελθόν, την εποχή που τίποτα δεν έδειχνε να έχει νόημα στη ζωή του. Αλλωστε, καθόλου τυχαία δεν του έχουν προσάψει στο Χόλιγουντ τον τίτλο του «Κακού παιδιού» καθώς δεν έβγαλε ποτέ από τη ζωή του το τρίπτυχο της καταστροφής «sex, drugs and alcohol».

Δείτε τα παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved