Hollywood

Bradley Cooper-Lady Gaga: Αυτή είναι η αλήθεια για το φημολογούμενο ειδύλλιο στα Όσκαρ (photos&vid)

Gossip-tv Team

H ερμηνεία του τραγουδιού «Shallow»  που πήρε βραβείο καλύτερου τραγουδιού στα Όσκαρ 2019, από την Lady Gaga και τον Bradley Cooper έκλεψε τις εντυπώσεις και συζητήθηκε όσο καμία άλλη.

Τα σχόλια στα social media «έπεσαν βροχή» μετά από αυτή την εμφάνιση και όλοι σχολίασαν την απίστευτη χημεία του ζευγαριού.
Λίγο μετά, τα δημοσιεύματα οργίασαν.
Μπορεί ο Bradley να συνοδεύοταν στα Όσκαρ από τη δίμετρη καλλονή και σύντροφό του Irina Shayk, φήμες θέλουν την Lady Gaga να έχει χωρίσει για τα μάτια του σταρ. Το δίμετρο μοντέλο, δεν έδειξε να ενοχλείται από τα σχόλια.

Η Guardian μάλιστα έγραψε σχετικά:
«Και το Όσκαρ σε αυτούς που ερωτεύτηκαν στην πραγματικότητα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων... τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper».
Ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο από το κομμάτι:

Η 45χρονη σταρ της σειράς NCIS και πρώην του ηθοποιού έγραψε ένα ειρωνικό «Χα» κάτω από το «ινσταγκραμικό» σχόλιο του κωμικού ηθοποιού Ντέιβιντ Σπέιντ: «Υπάρχει περίπτωση αυτοί οι δύο να μην «το κάνουν»;», δυναμώνοντας τις φήμες.
Τι απαντάει όμως η χωρισμένη Lady Gaga στις φήμες για ειδύλλιο με τον Cooper;
Η σταρ, δεν συνηθίζει να ασχολείται με φήμες και το μόνο που έκανε ήταν να ποστάρει μία φωτογραφία στο Instagram, όπου αποκάλεσε τον συμπρωταγωνιστή της στο «A Star is Born», αληθινό φίλο. Η φωτογραφία ήταν από τη ρομαντική τους ερμηνεία στο κομμάτι Shallow στα Βραβεία Όσκαρ 2019.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved