Hollywood

Tom Hanks: Συγκλονίζει μιλώντας για τον κορονοϊό: «Νόμιζα ότι έσπαγαν τα κόκαλά μου»

Gossip-tv Team

Με τελείως διαφορετικό τρόπο, αν και νόσησαν το ίδιο χρονικό διάστημα, βίωσαν τον κορονοϊό και τις επιπτώσεις του στους οργανισμούς τους ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson

Το ζευγάρι εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Αντίπαρο και απολαμβάνει τις διακοπές του και στο μεταξύ ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για την εμπειρία του στην εκπομπή The Late Show.

Η περιγραφή του ήταν πραγματικά συγκλονιστική καθώς όπως είπε, αν και ήταν πολύ έντονα και για τους δύο τα συμπτώματα, ήταν τελείως διαφορετικά.

Η σύζυγός του από την πρώτη στιγμή που νόσησε είχε χάσει τις αισθήσεις της όσφρησης και της γεύσης και είχε πολύ έντονους πονοκεφάλους και υψηλό πυρετό ενώ εκείνος τόνισε πως για οκτώ ολόκληρες ημέρες ένιωθε σαν τα κόκαλά του να ήταν από χαρτί και κάθε κίνηση που έκανε νόμιζε πως... έσπαγαν.

Ο διάσημος ηθοποιός τόνισε πως δεν κατάλαβε ποτέ από πού κόλησε μαζί με τη σύζυγό του τον κορονοϊό ενώ επεσήμανε πως χρειάστηκε παραπάνω από μία εβδομάδα για να πει πως ένιωθε λίγο καλύτερα.

Να θυμίσουμε ότι το διάσημο ζευγάρι ήταν από τα πρώτα celeb θύματα του Hollywood τον περασμένο Φεβρουάριο και μάλιστα οι δυο τους νόσησαν όταν βρίσκονταν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας για γυρίσματα ταινίας.

Δείτε το βίντεο με τις συγκλονιστικές δηλώσεις του διάσημου ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved