Hollywood

Επικό βίντεο! Φαν του Statham τον βλέπει στη Θεσσαλονίκη και ωρύεται: «Θα πέσω κάτω, i love you»

Gossip-tv Team

Αυτόν τον καιρό ο σκληρός του Χόλιγουντ Jason Statham βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της κινηματογραφικής υπερπαραγωγής Αναλώσιμοι 4 και έχει και τα... τυχερά του!

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, μία θαυμάστριά του, φανατική πολύ θα λέγαμε, τον είδε σε αρκετά μακρινή απόσταση και άρχισε να φωνάζει ενθουσιασμένη.

Η ασυγκράτητη θαυμάστρια άρχισε να του φωνάζει: «Πραγματικά, θέλω να πεθάνω, να πέσω κάτω, down, down... I love you», και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην προσελκύσει το ενδιαφέρον του διάσημου ηθοποιού ο οποίος γύρισε και κοίταξε προς τη μεριά της, χαμογέλασε και σήκωσε το χέρι του χαιρετώντας την.

Κατάλαβε ο άνθρωπος ότι πρόκειται για φανατική θαυμάστριά του η οποία ήταν τόσο ενθουσιασμένη που φώναζε με όλη τη δύναμη της ψυχής του.

Λογική αντίδραση, θα σκεφτεί κανείς για μία Ελληνίδα θαυμάστρια που βλέπει μπροστά της και μάλιστα τόσο... ζωντανό τον σκληρό του Αμερικανικού κινηματογράφου ο οποίος με τους ρόλους του και τη γοητεία του έχει σαγηνεύσει πολλές γυναίκες ανά τον πλανήτη.

Το βίντεο ανέβηκε στο Tik Tok και δεν χρειάστηκε παρά μόνο λίγη ώρα για να γίνει viral καθώς πραγματικά προκαλεί πολύ γέλιο η αντίδραση της Ελληνίδας θαυμάστριας του διάσημου ηθοποιού αλλά και η καλοσύνη με την οποία εκείνος την αντιμετωπίζει.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Ο Τσανγκ αποκλειστικά στο gossip-tv: «Νιώθω τιμή και δέος που συμμετέχω στην ταινία Αναλώσιμοι 4»

Αναλώσιμοι 4: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας – Ένας σε κρίσιμη κατάσταση

Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του – Η ανακοίνωση στο Instagram και η πρώτη φωτό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved