Hollywood

Μπραντ Πιτ: Μιλά ανοιχτά για την σπάνια πάθησή του

Gossip-tv Team

Για τη μάχη του με την «προσωπαγνωσία» ή όπως είναι ευρύτερα γνωστή ως «τύφλωση του προσώπου», μίλησε ανοιχτά ο Μπραντ Πιτ σε συνέντευξή του. 

Σύμφωνα με τον χολιγουντιανό ηθοποιό, η σπάνια αυτή πάθηση δεν του επιτρέπει να αναγνωρίσει ή να θυμάται πρόσωπα, κάνοντάς τον να φαίνεται απόμακρος.

Την αποκάλυψη ότι πάσχει από προσωποαγνωσία έκανε ο Μπράντ Πιτ.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό GQ ανέφερε ότι βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτή τη σπάνια πάθηση, η οποία δεν του επιτρέπει να αναγνωρίσει ή να θυμάται.. πρόσωπα!

«Κανείς δεν με πιστεύει, όταν μιλάω για αυτό. Θέλω πολύ να γνωρίσω έναν άνθρωπο που να έχει την ίδια πάθηση», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όπως παραδέχεται, δυσκολεύεται να θυμηθεί ανθρώπους και να αναγνωρίσει τα πρόσωπά τους πολλές φορές ακόμα και της ίδιας του της οικογένειας. Το πρόβλημα σύμφωνα με όσα λέει γίνεται χειρότερο σε περιβάλλοντα όπως τα πάρτι.

Στην σπάνια αυτή πάθηση ο ηθοποιός είχε αναφερθεί και το 2013 μιλώντας στο περιοδικό Esquire.

«Νομίζουν ότι δεν τους σέβομαι. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι δεν τους αποχωρίζομαι. Απλά χρειάζομαι μια βοήθεια».

Ο Μπράντ Πιτ δεν έχει διαγνωστεί ποτέ επίσημα με τη συγκεκριμένη νόσο, ωστόσο είναι πεπεισμένος ότι η προσωποαγνωσία είναι η αιτία της συμπεριφοράς του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved