Hollywood

Ο σωματοφύλακας της Naomi Campbell φτιάχνει αυθεντική Ναπολιτάνικη πίτσα στη Νέα Σμύρνη! (video)

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Τώρα ό,τι συμβαίνει μίλησε ο πρώην σωματοφύλακας της Naomi Campbell, Ιταλός στην εθνικότητα ο οποίος πλέον σερβίρει Ναπολιτάνικη πίτσα στη Νέα Σμύρνη! 

Ο Μάρκο δούλευε "πόρτα" σε μεγάλο κλαμπ όταν τον πλησίασαν οι σωστοί άνθρωποι για να του προτείνουν να είναι σωματοφύλακας υψηλών προσώπων. Εκείνος δέχτηκε και τελικά έφτασε να είναι ο προσωπικός σωματοφύλακας της Naomi Campbell την οποία φυλούσε σαν τα μάτια του.

Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή, έκανε αυτή τη δουλειά για τουλάχιστον 6 χρόνια πριν αποφασίσει να σπουδάσει εγκληματολογία και να αφήσει τον συγκεκριμένο χώρο επαγγελματικά.

Μετά από όλα αυτά μεσολάβησαν πολλά με τον Μάρκο να ταξιδεύει στην Αθήνα για να δουλέψει ως τουριστικός υπάλληλος. Αυτό ήταν. Δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο από το να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ανοίξει τη δική του πιτσαρία με αυθεντική πίτσα από τη Νάπολη, παρ' όλο που κατάγεται από το Μιλάνο.

Όπως είπε, οι πίτσες που σερβίρει δεν θέλουν πάνω από 1 λεπτό και 10 δευτερόλεπτα ψήσιμο ενώ το μυστικό για την τέλεια γεύση είναι φρέσκια τομάτα και μοτσαρέλα κατευθείαν από την Ιταλία.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε ο Μάρκο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved