Hollywood

Μάθιου Μακόναχι & Γούντι Χάρελσον ανακάλυψαν στην Πάρο ότι μπορεί να είναι αδέλφια-Η απίθανη ιστορία

Gossip-tv Team

Μία απίστευτη ιστορία ανακαλύφθηκε στην Πάρο όταν οι δύο Χολιγουντιανοί ηθοποιοί έκαναν κοινές διακοπές πριν από μερικά καλοκαίρια. 

Η ιστορία ακούγεται απίθανη αλλά είναι άκρως αληθινή καθώς ο 61χρονος Γούντι Χάρελσον, σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε όλα όσα κρύβονται πίσω από αυτήν.

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στο Late Show With Stephen Colbert μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του στο White Plumbers, Justin Theroux και παραδέχτηκε ότι όταν ήταν σε διακοπές με τον Μακόναχι στην Πάρο κατά τη διάρκεια κουβέντας τους διαπίστωσαν πως σε μία συζήτηση που είχε ο Χάρελσον με τη μητέρα του Μακόναχι, Mary Kathlene McCabe εκείνη γνώριζε τον πατέρα του.

Δείτε φωτογραφίες των δύο ηθοποιών από τις διακοπές τους στην Πάρο το 2018:

«Ήμασταν στην Ελλάδα και βλέπαμε την ομάδα των ΗΠΑ να κερδίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν ξέρω, είπα κάτι για τύψεις. Συγκεκριμένα είπα: "Ξέρετε, είναι περίεργο που ο πατέρας μου δεν έχει μετανιώσει". Και ενώ γνώριζα την μητέρα του Μάθιου πολύ καιρό, μου λέει: ‘Ήξερα τον πατέρα σου’. Και ήταν εκείνα τα κενά που βρήκα λίγο ανησυχητικά ή ενδιαφέροντα», είπε ο Γούντι Χάρελσον στον παρουσιαστή και συνέχισε λέγοντας:

«Τη χρονιά της γέννησής του (σ.σ. Μακόναχι), εννέα μήνες πριν, ήταν σε διάσταση από τη σχέση της με τον υποτιθέμενο πατέρα του, τον Τζιμ».

Αρχικά την υπόνοια ότι είναι αδέλφια οι δύο ηθοποιοί εξέφρασε για πρώτη φορά ο Μακόναχι στο podcast «Let’s Talk Off Camera with Kelly Ripa», επισημαίνοντας ότι δεν είναι πρόθυμος να κάνει τεστ DNA. Κάτι που δεν συμβαίνει για τον Χάρελσον.

Ο Γούντι Χάρελσον επίσης τόνισε: «Θέλουμε να κάνουμε ένα (σ.σ. τεστ DNA), αλλά για εκείνον είναι πολύ πιο μεγάλη υπόθεση. Νιώθει σαν να χάνει τον πατέρα του. Αλλά εγώ του λέω ότι κερδίζει έναν άλλο πατέρα και έναν αδελφό».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Mάθιου Μακόναχι, είχε στο παρελθόν μοιραστεί τις υποψίες του ότι η μητέρα του Mary είχε σεξουαλική επαφή με τον πατέρα του Χάρελσον, αφού έκανε ένα αινιγματικό σχόλιο ότι γνώριζε τον εκλιπόντα κατάδικο.

Πάντως, η σχέση ανάμεσα σε Μακόναχι και Χάρελσον μοιάζει να είναι πραγματικά αδελφική αφού όπως έχει πει ο πρώτος σε συνέντευξή του:

«Τα παιδιά μου τον φωνάζουν θείο Γούντι. Τα παιδιά του με φωνάζουν θείο Μάθιου. Και βλέπεις φωτογραφίες μας και η οικογένειά μου πιστεύει ότι σε πολλές φωτογραφίες του είμαι εγώ. Aπό την άλλη, η οικογένειά του νομίζει ότι σε πολλές φωτογραφίες μου είναι εκείνος».

https://www.instagram.com/p/CrUPqprMPG1

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο διάσημοι ηθοποιοί θα συνυπάρξουν και επαγγελματικά αφού θα πρωταγωνιστήσουν μαζί με τις οικογένειές τους στη νέα σειρά του Apple TV+.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved