Hollywood

O 29χρονος επιμένει ότι είναι γιος του Jay Z: «Θέλω τεστ DNA»

Gossip-tv Team

Σε μεγάλους μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει ο Jay Z, καθώς ένας 29χρονος νεαρός, ο οποίος τυγχάνει να του μοιάζει και πολύ, υποστηρίζει πως είναι γιος του. 

Ο 29χρονος μίλησε στο διάσημο ραδιοφωνικό δίδυμο της Αυστραλίας Kyle and Jackie Ο επαναλαμβάνοντας για ακόμα μία φορά πως θέλει να γίνει τεστ DNA προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

«Η μαμά μου ήταν χορεύτρια. Συνήθιζε να πηγαίνει σε συναυλίες με τις φίλες της. Πήγαν κάποτε σε ένα διαμέρισμα. Ηρέμησαν και χαλάρωσαν και έκαναν σεξ» αποκάλυψε ο νεαρός.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Jay Z ή κάποιος από το περιβάλλον του προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του για να προσπαθήσουν να τον αποτρέψουν από το να κάνει το οτιδήποτε, εκείνος απάντησε: «Δεν μπορώ να πω ότι προσπάθησαν να μου πουν να σταματήσω αλλά σίγουρα δεν θέλουν να βγαίνει αυτό προς τα έξω.

Είναι τρελό όλο αυτό για μένα. Δεν ζητάω ούτε χρήματα ούτε τίποτα. Δεν ζητάω τίποτα. Δουλεύω κάθε μέρα. Φροντίζω την οικογένειά μου. Το μόνο που ζητάω, είναι ότι αν δεν είναι αλήθεια και δεν έχει γίνει τίποτα λάθος με το Ανώτατο Δικαστήριο, να τελειώνουμε με αυτό».

«Ναι, θέλεις απλά μία απάντηση» σχολίασε καταλήγοντας η ραδιοφωνική παραγωγός.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με απόσπασμα από τη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε ο 29χρονος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved