Hollywood

Ο Κιάνου Ριβς έδωσε συναυλία με το συγκρότημά του, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια!

Gossip-tv Team

O Κιάνου Ριβς, μπορεί να κάνει τεράστιες επιτυχίες στον κινηματογράφο, όμως είχε χρόνια να εμφανιστεί σε σκηνή ως μέλος του συγκροτήματος εναλλακτικής ροκ στο οποίο ανήκει, τους Dogstar. 

Ο διάσημος ηθοποιός μετά από 20 ολόκληρα χρόνια εμφανίστηκε στη σκηνή του BottleRock Festival, που έγινε στην κοιλάδα της Νάπα, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών και ανέλαβε χρέη μπασίστα αλλά έδωσε και ένα χεράκι στα φωνητικά.

«Μου έλειψε να παίζουμε μαζί, μου έλειψε να γράφουμε μαζί, μου έλειψε να δίνουμε παραστάσεις μαζί. Είναι κάτι που πάντα μου έλειπε», δήλωσε ο Κιάνου Ριβς σε συνέντευξή του στο Billboard με αφορμή αυτή τη συναυλία.

Σε ανάρτηση στον επίσημο μλογαριασμό των Dogstar δημοσιεύθηκε φωτογραφία από τη συναυλία και στη λεζάντα γράφτηκαν τα εξής: «Ωραία που επιστρέφουμε στη σκηνή! Τι φανταστική μέρα! Ευχαριστούμε πολύ BottleRock».

Να θυμίσουμε ότι οι Dogstar είχαν δημιουργηθεί στα μέσα της δεκαετίας του '90 και συχνά ο διάσημος ηθοποιός έκανε πρόβες με τους φίλους του, πριν κάνουν μαζί μια εμφάνιση στο κοινό τους που τους αποθέωνε πάντα.

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες απείχε από την ιδιότητά του ως μουσικός, έχοντας δώσει όλη την προσοχή του στην υποκριτική τέχνη που διάλεξε να υπηρετεί με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε παραπάνω βίντεο από την εμφάνιση του Κιάνου Ριβς ως μουσικού επί σκηνής μετά από 20 χρόνια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved