Hollywood

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν την είδαμε ποτέ γυμνή στο Sex and the City

Gossip-tv Team

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε συνέντευξή της έκανε πολλές αποκαλύψεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν εμφανίστηκε ποτέ γυμνή σε σκηνή του Sex & the City!

Όπως αποκάλυψε η 58χρονη σταρ εξήγησε στην εκπομπή The Howard Stern Show του SiriusXM αρχικά είχε επιφυλάξεις για να υπογράψει στη σειρά του HBO επειδή φοβόταν ότι ίσως αναγκαζόταν να βγάλει ρούχα μπροστά στην κάμερα σε κάποια σκηνή.

Όπως είπε: «Πίστευα ότι το σενάριο ήταν πραγματικά ενδιαφέρον, και πραγματικά συναρπαστικό, και διαφορετικό, και φρέσκο, και δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο. Το μόνο πράγμα που του είπα ότι με απασχολούσε ήταν ότι απλά δεν αισθανόμουν άνετα να κάνω γυμνό και υποψιαζόμουν ότι αν δεν ήταν στον πιλότο, θα ήταν μέρος μιας σειράς».

Όπως τόνισε στην ίδια συνέντευξη, ο δημιουργός του Sex & the City, ο Darren Star την ηρέμησε αρκετά σε ό,τι είχε να κάνει με τον συγκεκριμένο φόβο της: «Είπε: Μην το κάνεις τότε… θα έχουμε άλλους ηθοποιούς, αν νιώθουν άνετα να το κάνουν θα το κάνουν, αλλά εσύ δεν είσαι υποχρεωμένη να το κάνεις».

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συνέχισε με εξομολογητική διάθεση: «Νομίζω ότι ποτέ δεν ένιωσα άνετα να εκθέσω τον εαυτό μου με αυτόν τον τρόπο. Ποτέ δεν επέκρινα κάποιον άλλον αν το έκανε, δεν ήταν κάτι σαν ηθική… Ήμουν απλά ντροπαλή».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τη συνέντευξή της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved