Hollywood

Το «πικρό» διαζύγιο του Κέβιν Κόστνερ! Με νέα αγωγή η εν διαστάσει σύζυγός του ζητά και άλλα λεφτά!

Gossip-tv Team

Δύσκολα τα πράγματα για τον Κέβιν Κόστνερ που αυτόν τον καιρό βρίσκεται εν μέσω δικαστικής διαμάχης με την εν διαστάσει σύζυγό του Κριστίν με την οποία ήταν παντρεμένος 18 ολόκληρα χρόνια. 

Ο 69χρονος διάσημος ηθοποιός πληρώνει 129.755 δολάρια τον μήνα στην εν διαστάσει σύζυγό του Κριστίν για τη διαβίωση της ίδιας και των τριών παιδιών τους, ηλικίας 16, 14 και 13 ετών όμως προσφάτως εκείνη κατέθεσε αγωγή ζητώντας αύξηση του ποσού κατά 175.057 δολαρίων. Τα δικαστικά έγγραφα έβγαλε στο «φως» το ΤΜΖ και σ’ αυτά αναφέρεται μεταξύ άλλων πως εκείνη ζητά αυτό το ποσό προκειμένου τα παιδιά τους να κάνουν καλύτερες διακοπές και η Κριστίν να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής.

Υποστηρίζει δε ότι ο Κέβιν Κόστνερ κέρδισε 11 εκατομμύρια δολάρια από κινηματογραφική παραγωγή που πρωταγωνιστούσε και 10 εκατομμύρια από μία άλλη. Επίσης ισχυρίστηκε ότι πρόκειται να κερδίσει από τη νέα κινηματογραφική δουλειά του 12 εκατομμύρια δολάρια και ακόμα 12 εκατομμύρια για το sequel της συγκεκριμένης ταινίας.

Στο μεταξύ οι δύο εν διαστάσει σύζυγοι μιλούν μόνο μέσω των δικηγόρων τους από τον περασμένο Μάιο που εκείνη κατέθεσε αγωγή διαζυγίου μετά από 18 χρόνια γάμου.

Όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος του πρώην ζευγαριού, ο Κέβιν και οι δικηγόροι του θέλουν να ηρεμήσουν την τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί με την Κριστίν και να απομακρύνουν όσο μπορούν τη δημοσιότητα. Πάντως, ο διάσημος ηθοποιός συνεχίζει να διατηρεί εξαιρετική επικοινωνία και καλή σχέση με τα παιδιά του και θέλει να τελειώνει όσο γίνεται πιο γρήγορα όλη αυτή η διαδικασία του διαζυγίου που δεν είναι για κανέναν από τους εμπλεκόμενους ευχάριστη διαδικασία.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved