Hollywood

Ένταση στο τελευταίο «αντίο» στη Μαίρη Χρονοπούλου - Τι ακριβώς συνέβη;

Gossip-tv Team

Μία μικρή ένταση προκλήθηκε χθες στην τελετή αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου, όπως την είχε ορίσει εκείνη στο σπίτι της στην Παιανία. 

Η αξέχαστη ηθοποιός είχε επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια για τη μικρή και σεμνή τελετή που θα λάμβανε μέρος στο σπίτι όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ζητώντας από τους φίλους που θα παρευρίσκονταν εκεί να είναι ντυμένοι στα λευκά και να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους με κρασί στη μνήμη της.

Όλα έγιναν όπως ακριβώς είχε ζητήσει εκείνη, μόνο που σε κάποια στιγμή, οι παρευρισκόμενοι ένιωσαν μία μεγάλη ένταση στην τελετή όταν υπήρξε μία μικρή διαφωνία σχετικά με την παρουσία των καμερών εντός του σπιτιού της Μαίρης Χρονοπούλου.

Αυτή η ένταση είχε για πρωταγωνιστές τον πρόεδρο του οργανισμού του «Χαμόγελου του παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο και τον δημοσιογράφο και φίλο της Μαίρης Χρονοπούλου, Γιάννη Αρμουτίδη που υπήρξαν πολύ κοντά και οι δύο στην αξέχαστη ηθοποιό, μέχρι το τέλος της ζωής της.

Ευτυχώς και οι δύο πλευρές, αντιλήφθηκαν αμέσως πως εντάσεις και εκνευρισμοί σε τόσο συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές δεν είχαν θέση και έτσι το όλο μικροεπεισόδιο έληξε αμέσως για να επανέλθει και πάλι η ηρεμία στην ατμόσφαιρα.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved