Hollywood

Δήμητρα Βαμβακούση: «Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά» - Το φύλο του μωρού & το όνομά του

Gossip-tv

Η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου για τον επικείμενο ερχομό του μωρού της που θα ολοκληρώσει την ευτυχία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η όμορφη σύζυγος του Ντάνου φανερά ήρεμη και ζώντας τη γλυκιά αναμονή της άφιξης του πρώτου της παιδιού είπε μεταξύ άλλων:

«Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά. Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και για μένα. Απ’ ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλοι μου θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός μαζί μου».

danos-vamvakousi.jpg

Όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού αλλά και το όνομα που θα του δώσουν, η Δήμητρα Βαμβακούση απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες. «Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς».

Αναφερόμενη στο προηγούμενο διάστημα που έζησαν ως ζευγάρι, η Δήμητρα Βαμβακούση παραδέχτηκε:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος, με συναισθηματικές διακυμάνσεις – θετικές και αρνητικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε. Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι υγιές».

aggelopoulos-vamvakousi-eksoteriki.jpg

Δείτε παραπάνω όλα όσα είπε η Δήμητρα Βαμβακούση για τη γλυκιά αυτή περίοδο της ζωής της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved