Hollywood

Έφυγε από τη ζωή, στα 61 του χρόνια, ο ντράμερ των Scorpions! Έτσι τον αποχαιρέτησε το συγκρότημα

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Μία μεγάλη απώλεια μετρούν οι Scorpions εδώ και λίγες ώρες αφού ο πρώτος ντράμερ του συγκροτήματος που εμφανιζόταν μαζί τους για 20 χρόνια, ο Τζέιμς Κόττακ έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια. 

Στην επίσημη ανακοίνωσή τους, τα μέλη των Scorpions έγραψαν στην σελίδα τους στο instagram: «Πολύ δυσάρεστα νέα... Ο αγαπημένος μας φίλος και ντράμερ για 20 χρόνια, Τζέιμς Κόττακ, έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια... Ο Τζέιμς ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας κορυφαίος μουσικός και ένας πολύ αγαπητός οικογενειάρχης. Ήταν ''ο αδελφός μας από άλλη μητέρα'' και θα μας λείψει πραγματικά. Rock 'n Roll για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζέιμς...

Κλάους, Ρούντολφ, Ματίας, Πάουελ και Μίκι».

scorpions.jpg

Οι Scorpions αποχαιρέτησαν με ανακοίνωσή τους τον άλλοτε ντράμερ του συγκροτήματος.

Η δυσάρεστη είδηση είχε μεταδοθεί λίγο νωρίτερα από την ιστοσελίδα Metal Sludge.

Ο Τζέιμς Κόττακ ήταν μέλος των Scorpions από το 1996 όμως το 2016, 20 χρόνια αργότερα, απομακρύνθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Mίκι Ντι. Δύο χρόνια πριν είχε συλληφθεί επεισοδιακά στο Ντουμπάι και από τότε ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή του από τους Scorpions.

james-kottak.jpg

Ο Τζέιμς Κόττακ όταν ήταν μέλος των Scorpions.

Ο Αμερικανός μουσικός σε κατά καιρούς συνεντεύξεις του τα τελευταία χρόνια είχε αρχίσει να παραδέχεται ότι η κατανάλωση αλκοόλ που έκανε τον επηρέαζε στη συμπεριφορά του ή στην απόδοσή του ως μουσικού όμως ποτέ δεν αποδέχτηκε την εξάρτησή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved