Hollywood

Καρλ Γουέδερς: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός κινηματογραφικός «Απόλλο Κριντ» από την ταινία Ρόκι

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Στον ύπνο του, σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Καρλ Γουέδερς ο οποίος είχε γίνει γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Απόλλο Κριντ στην ταινία Ρόκι μαζί με τον Σιλβέστερ Σταλόνε. 

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του Matt Luber, στο Variety ενώ λίγο αργότερα δημοσιεύτηκε και επίσημη ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Αυτή ανέφερε τα εξής:

«Με βαθιά μας λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Καρλ Γουέδερς. Πέθανε εν ειρήνη στον ύπνο του την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024. Ο Καρλ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο οποίος έζησε μια εκπληκτική ζωή.

Μέσα από τη προσφορά του στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τις τέχνες και τον αθλητισμό, άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του και αναγνωρίζεται παγκοσμίως από γενιά σε γενιά. Ήταν ένας αγαπημένος αδελφός, πατέρας, παππούς, σύντροφος και φίλος».

Ο Καρλ Γουέδερς είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στο πλευρό του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στην ταινία «Εξολοθρευτής» ενώ ως «Απόλλο Κριντ» είχε παίξει στις τέσσερις πρώτες ταινίες Rocky (1976–1985) και ως Colonel Al Dillon στον Εξολοθρευτή (1987). Επίσης είχε δώσει και τη φωνή του στον Combat Carl στο franchise Toy Story.

Δείτε παραπάνω το βίντεο όπου υποδύεται τον πυγμάχο Απόλλο Κριντ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved