Τα πρώτα βήματα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο σανίδι
Showbiz

Τα πρώτα βήματα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο σανίδι

Οπλισμένος από μικρός με τσαγανό -αντιστρόφως ανάλογο με το ουδέτερο παρουσιαστικό του-, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος όταν ανέβαινε στη σκηνή, ακόμη και σε αυτή τη μικρή σκηνή του σχολείου, έκλεβε τις εντυπώσεις, τρέλαινε τους δασκάλους και διασκέδαζε τους φίλους του.

Ο Βασίλη Χαραλαμπόπουλο σε ηλικία μόλις 16 ετών, ανέβηκε στη σκηνή του σχολείου του και έκανε τους πάντες γύρω του να μιλάνε για ένα μεγάλο ταλέντο. Με αυτό οπλίστηκε, και με «προπύργιο» ένα μικρό δωμάτιο, νίκη της εφηβικής του ανεξαρτησίας, ο «πρίγκιπας» κατέκτησε τον περιπετειώδη και πάντα άγριο πλανήτη της διασημότητας.

Εκεί αναζήτησε το δικό του άστρο, στη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Ωδείου Αθηνών, επιβεβαιώνοντας όλα τα κλισέ που θέλουν τα μεγάλα ταλέντα να γεννιούνται από κούνια.


Στην αρχή δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα βρεθεί να παίζει μεγάλους ρόλους, όπως οι Ελληνες ηθοποιοί που παρακολουθούσε από μικρός στις αξέχαστες ταινίες -τον Λογοθετίδη ή τον Ηλιόπουλο, τους δυο αγαπημένους του- ούτε ότι στο πρόσωπό του η ελληνική βιομηχανία θα αναγνώριζε τον μεγάλο κωμικό της γενιάς του. Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved