Video: Νίκος Βουρλιώτης-Όλγα Καρπαθάκη: Just married!
Showbiz

Video: Νίκος Βουρλιώτης-Όλγα Καρπαθάκη: Just married!

Την εκλεκτή της καρδιάς του Όλγα Καρπαθάκη, παντρεύτηκε πριν από λίγο στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό, ο Νίκος Βουρλιώτης. Το ζευγάρι ενώθηκε ενώπιον θεού και ανθρώπων, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης!

Με το που έφτασε ο “NiVo” στην εκκλησία, οι υπόλοιποι του «FamilyThe Label» άρχισαν να ζητωκραυγάζουν, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι «Νιώθω εξαιρετικά και ενθουσιασμένος. Είχα πάρα πολύ άγχος όλες αυτές τις τελευταίες ώρες, για το αν θα καταφέρω να είμαι στην ώρα μου και πριν τη νύφη εδώ, και από τη στιγμή που έφτασαν πριν τη νύφη, όλα είναι οκ».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι μέχρι και τη Δέσποινα Βανδή επιστράτευσε προκειμένου να ηρεμήσει τη νύφη που ήταν πολύ αγχωμένη! Τελικά η Όλγα έφτασε έπειτα από κάνα τεταρτάκι, υπό τη συνοδεία του αδερφού της και ενός φίλου της, φορώντας ένα εκπληκτικό εφαρμοστό μακρύ νυφικό του οίκου «Pronovia».

Πολύ άνετη –για νύφη- και σε χαλαρή διάθεση, αποκάλυψε ότι είναι πολύ χαρούμενη, και ότι ξεπέρασε το άγχος!

Για την ιστορία να σας πούμε ότι ο Νίκος Βουρλιώτης δεν έκανε ποτέ πρόταση γάμου στην Όλγα. Απλά το συζήτησαν και το αποφάσισαν! «Είμαστε διαφορετικοί εμείς», δήλωσε η νύφη.

Όσο για το ένα είναι έγκυος; η όμορφη νηπιαγωγός το διαψεύδει λέγοντας ότι «Δεν ξέρω πόσα παιδιά θέλω να κάνω. Όσα μου δώσει ο θεός!». Πηγή: star


Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved