Οι ωραίοι άντρες της φετινής Eurovision
Showbiz

Οι ωραίοι άντρες της φετινής Eurovision

Αν και αρκετές είναι οι αντρικές συμμετοχές –είτε μεμονωμένες, είτε σε group- στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision λίγοι είναι αυτοί που ξεχώρισαν οπτικά και αναστάτωσαν με την παρουσία τους τον γυναικείο πληθυσμό. Κάθε πέρυσι και… καλύτερα….





Ο ροκ Σκοπιανός




Από τις εντυπωσιακότερες αντρικές παρουσίες φέτος στο Dusseldorf ο 26χρονος Vlatko Ilievski από τα Σκόπια. Προσπάθησε και πέρυσι να εκπροσωπήσει τη χώρα του αλλά δεν είχε τύχη, ενώ το 2005 έκανε φωνητικά στον τότε υποψήφιο των Σκοπίων Martin Vučić. Μέλος ροκ συγκροτήματος στο παρελθόν και με πτυχίο ηθοποιού ο νεαρός Σκοπιανός που ήδη πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές σειρές σκηνικά «το ’χει». Απομένει να δούμε αν και φωνητικά θα καταφέρει να εντυπωσιάσει όσο και εμφανισιακά.



Ο γλυκός και sexy Σουηδός



Ο μικρούλης –πλην όμως όμορφος- της παρέας είναι ο Σουηδός Eric Khaled Saade μόλις 21 χρονών που επίσης ξεκίνησε από boy band και συνέχισε κάνοντας σόλο καριέρα τόσο ως τραγουδιστής, όσο και ως παρουσιαστής παιδικών εκπομπών. Με μπαμπά Λιβανέζο και μαμά Σουηδή και επτά αδέρφια ο Eric που έγραψε το πρώτο του τραγούδι στα 13 του ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο στα 15 του όμως του άλλαξε τα πλάνα. Πέρυσι ήταν ο παρουσιαστής της Σουηδικής τηλεόρασης που ανακοίνωσε την βαθμολογία της Σουηδίας για τους διαγωνιζόμενους της Eurovision. Φέτος θα περιμένει με αγωνία τα δικά του αποτελέσματα.



Ο διεθνής Γάλλος




Φυσικά και αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο ατού του μόλις 21 χρονών Amaury Vassili είναι η εκπληκτική φωνή του. Ο νεότερος τενόρος στον κόσμο μαγεύει το κοινό με μοναδικές ερμηνείες και albums που γίνονται διπλά πλατινένια τόσο στη Γαλλία, όσο και σε άλλες χώρες, όπως ο Καναδάς, η Νότιος Αφρική και η Νότια Κορέα! Πέρα από τη φωνή όμως ο ταλαντούχος Γάλλος διαθέτει και μια πολύ πολύ καλή εμφάνιση. Λίγο…γλυκανάλατη βέβαια αλλά ταιριάζει με το ύφος του και κερδίζει πόντους.



Ο «δικός μας» Λούκας


Ο 25χρονος Κύπριος νικητής του πρώτου X-Factor, Λούκας Γιώρκας είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο ωραίους άντρες της φετινής Eurovision. Δεν θα ήταν δυνατόν λοιπόν να περάσει απαρατήρητος. Δυστυχώς για τον γυναικείο πληθυσμό του Dusseldorf, όχι μόνο είναι δεσμευμένος και φουλ ερωτευμένος αλλά η κοπέλα του είναι μαζί του στη Γερμανία για να τον στηρίξει σε αυτή του την προσπάθεια.




Ο εντυπωσιακός Ρώσος


Τραγουδιστής, ηθοποιός και μουσικός ο 23χρονος Alexey Vorobyov συμμετέχει στην Eurovision εκπροσωπώντας τη Ρωσία με το όνομα Alex Sparrow (εμπνευσμένο από τους πειρατές της Καραϊβικής;) και με ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Έχει κερδίσει όλους τους διαγωνισμούς στους οποίους αποφάσισε να συμμετάσχει!
Νικητής του Ρωσικού X-Factor αλλά και του Ρωσικού Dancing with the Stars, ο Alexey θεωρείται ένα από τα ταχύτερα και σημαντικότερα ανερχόμενα αστέρια της χώρας του. Ταινίες, τραγούδια, μουσική και εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις –κάνει μόνος του τις επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες του- σε συνδυασμό με εξαιρετικές μουσικές σπουδές, δυο καταγάλανα μάτια, ένα εκτυφλωτικό χαμόγελο και… killer body, αποτελούν τον θανατηφόρο συνδυασμό που έχει κάνει τον Alexey number one στη χώρα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved