Οι ωραίες γυναίκες της Eurovision
Showbiz

Οι ωραίες γυναίκες της Eurovision

Οι ωραίες και sexy γυναίκες πλειοψηφούν φέτος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που διεξάγεται στη Γερμανία. Πολλές οι εκρηκτικές γυναικείες παρουσίες που αναμένεται να ανάψουν φωτιά on stage στο Dusseldorf.





Οι super sexy δίδυμες της Σλοβακίας


Τι να πει κανείς για τις 25χρονες δίδυμες που εκπροσωπούν φέτος τη Σλοβακία; Hot μέχρι τελικής πτώσεως η Daniela και η Veronika Nizlova που είναι συγκρότημα με τον…πρωτότυπο τίτλο twins και εδώ και λίγο καιρό προσπαθούν να κάνουν καριέρα στην Αμερική. Εγκατεστημένες πια μόνιμα στο Los Angeles οι δύο κούκλες είναι αποφασισμένες να πετύχουν. Εμφανισιακά πάντως είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές. Και να τονίσουμε εδώ ότι έχουν και προϋπηρεσία στην Eurovision καθώς το 2008 ήταν τα κορίτσια που συνόδευαν φωνητικά και χορευτικά τη συμμετοχή της Τσεχίας.



Με το…Ν στην πλάτη η Εσθονή



Η νεαρή εκπρόσωπος της Εσθονίας, Getter Jaani είναι πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνης ακόμα και στη χώρα της. Μόλις πέρυσι ξεκίνησε το δισκογραφικό της ντεμπούτο αλλά ο άνθρωπος που υπογράφει το τραγούδι της είναι ένας από τους γνωστότερους συνθέτες της Εσθονίας και «υπεύθυνος» για την μεγάλη επιτυχία πολλών Εσθονών καλλιτεχνών. Νέα μεν… όμορφη δε…





Η Avril Lavigne της Ουκρανίας




Δεν το λέμε εμείς. Οι fans της στην Ουκρανία την φωνάζουν έτσι. Η 25χρονη Mika Newton ξεκίνησε να τραγουδάει μόλις 9 χρονών και ηγείται ενός πολύ πετυχημένου ροκ συγκροτήματος στη χώρα της.



Η «βετεράνος» από το Σαν Μαρίνο



Η εντυπωσιακή Senit με την εξωτική ομορφιά και την καταπληκτική φωνή είναι μια έμπειρη και πετυχημένη τραγουδίστρια. Γεννημένη πριν από 32 χρόνια στη Μπολόνια, η Senhit Zadik ξεκίνησε την καριέρα της πρωταγωνιστώντας σε πολύ πετυχημένα μιούζικαλ του εξωτερικού, όπως το “Fame”, το “Lion King” και το “Hair” στην Ελβετία και τη Γερμανία. Το 2010 επέστρεψε στην Ιταλία προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στην εκεί showbiz με «όπλο|» της εκτός από την εκπληκτική της εμφάνιση και φωνή, την παραγωγή των τραγουδιών της από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της Αμερικής. Με φιλοδοξία φυσικά την επιτυχία.



Η «Σλοβενία έχεις ταλέντο»




Μπορεί να μην κέρδισε στο τηλεοπτικό show «Σλοβενία έχεις ταλέντο» η όμορφη Maja Keuc και να πήρε την δεύτερη θέση αλλά τόσο η δημοτικότητά της, όσο και η καριέρα της εκτοξεύτηκαν μετά από τη συμμετοχή της στο show. Έχοντας πάρει μέρος σε πολλά μιούζικαλ η Maja με το πρώτο της κιόλας προσωπικό άλμπουμ «χτύπησε» κορυφή. Πλέον όταν αναφέρονται σε εκείνη τα Σλοβενικά ΜΜΕ την αναφέρουν ως την Christina Aguilera ή την Anastacia της Σλοβενίας.




Η έμπειρη Πολωνή




Άλλη μια εντυπωσιακή παρουσία στην φετινή Eurovision είναι η 30χρονη Magdalena Tul από την Πολωνία. Ίσως και από τις πιο έμπειρες σκηνικά performers αυτού του διαγωνισμού. Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της στη χώρα της από τα 12 της χρόνια η Magdalena υπήρξε μέλος δεκάδων γκρουπ αλλά και πετυχημένη ηθοποιός στα μιούζικαλ της Βαρσοβίας τα τελευταία 11 χρόνια.



Η τηλεοπτική κούκλα από τη Λευκορωσία




Μόλις πέρυσι η υποψήφια της Λευκορωσίας Anastasia Vinnikova έκανε το ντεμπούτο της κερδίζοντας το τηλεοπτικό talent show “ Music Court” στην πατρίδα της και φέτος είδε την ειδική επιτροπή που ψήφιζε για την υποψηφιότητα της Λευκορωσίας να την επιλέγει ως εκπρόσωπο στην Eurovision. Τα…δίμετρα πόδια της σίγουρα βοήθησαν να ξεχωρίσει.



Η πριγκίπισσα της ποπ της Αρμενίας


Η 27χρονη και κούκλα Emma Bejanyan είναι η φετινή υποψήφια της Αρμενίας που τα τελευταία χρόνια πάει πολύ καλά στους διαγωνισμούς της Eurovision. Η πετυχημένη τραγουδίστρια είναι μια από τις αγαπημένες των ΜΜΕ της χώρας της που την χαρακτηρίζουν pop princess και pop icon.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved