Πρώτη δημόσια εμφάνιση για Γεωργαλά-Τσικλακίδη
Showbiz

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για Γεωργαλά-Τσικλακίδη

Η εντυπωσιακή Σταρ Ελλάς -για την οποία πριν από περίπου δύο χρόνια κυκλοφορούσαν φήμες ότι «είχε κλέψει την καρδιά γιου του Καντάφι»- και ο γοητευτικός επιχειρηματίας δεν έδειχναν καμία πρόθεση να κρύψουν τον ερωτά τους.

Και μάλιστα τη στιγμή που εντελώς συμπτωματικά λίγα μέτρα πιο πέρα διασκέδαζε και η Βάνα Μπάρμπα.
Η Σταρ Ελλάς 1996 Νίνα Γεωργαλά και ο φαρμακοποιός Νίκος Τσικλακίδης μπήκαν στο νυχτερινό κέντρο Thalassa -S Club όταν το πρόγραμμα είχε αρχίσει, με αποτέλεσμα η είσοδος τους να περάσει σχεδόν απαρατήρητη. Κάθισαν σε έναν από τους κεντρικούς, υπερυψωμένους καναπέδες, μια περίοπτη αλλά και συνάμα διακριτική θέση. Λίγο αργότερα ήρθαν στην παρέα τους η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με τον συνοδό της κι ένα ακόμα φιλικό τους ζευγάρι. Από την πρώτη στιγμή που μπήκαν χεράκι-χεράκι μέχρι που έφυγαν ήταν… μες στα μέλια!
Η Γεωργαλά και ο Τσικλακίδης γνωρίστηκαν πριν από δύο μήνες και από τότε είναι αχώριστοι. Αυτή ήταν η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση και-σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας- ο δεσμός τους είναι σοβαρός.
Την ίδια βραδιά βρισκόταν στο κέντρο και η Βάνα Μπάρμπα με την οποία ο Τσικλακίδης είχε δεσμό με… άδοξο τέλος. Η Βάνα καθόταν σε ένα τραπέζι στο πλάι της πίστας μαζί με την Ιωάννα Σουλιώτη και άλλους κοινούς φίλους της. Όλη τη βραδιά η Μπάρμπα και ο Τσικλακίδης δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved