«Απελπισμένη» και η Ελένη Καρακάση!
Showbiz

«Απελπισμένη» και η Ελένη Καρακάση!

Οι "Απελπισμένοι" του Γιώργου Βάλαρη θα παρουσιαστούν το φετινό καλοκαίρι στο θέατρο Αθηνά με ένα cast εξαιρετικών γνωστών ηθοποιών, στο οποίο θα συμμετάσχει και η Ελένη Καρακάση.

Εννέα "απελπισμένοι" Νεοέλληνες αποφασίζουν να αλλάξουν τη ζωή τους φεύγοντας για την Αμερική... Η μοίρα όμως τους επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη! Το αεροπλάνο πέφτει σε ένα τροπικό νησί του Ατλαντικού. Εκεί κάπου στα βάθη της ζούγκλας, μακριά από τον πολιτισμό, οι ήρωες δοκιμάζονται, λένε τον πόνο τους, κλαίνε, γελάνε, σκέφτονται, μετανιώνουν, λες και ψυχαναλύονται στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή και τέλος λυτρωμένοι αποφασίζουν να ζήσουν τη δική τους ουτοπία.

"Οι Απελπισμένοι" είναι μια σπονδυλωτή μουσική κωμωδία που σατιρίζει με καυστικό τρόπο τη Νεοελληνική πραγματικότητα όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, στην οποία θα συμμετάσχουν ηχηρά ονόματα όπως ο Νίκος Μουτσινάς, η Χριστίνα Τσάφου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαρία Ανδρούτσου, η Νίκη Παληκαράκη, η Ελένη Καρακάση, ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο Μάνος Πίντζης και ο Γιώργος Βάλαρης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved