Τσιτλακίδης-Γεωργαλά: Φουντώνει ο έρωτας – Έρχεται ο γάμος;
Showbiz

Τσιτλακίδης-Γεωργαλά: Φουντώνει ο έρωτας – Έρχεται ο γάμος;

Μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί αλλά τα πράγματα για τον Νίκο Τσιτλακίδη και τη Νίνα Γεωργαλά εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς αφού και οι δυο, όπως όλα δείχνουν, είναι… full in love!


Η sexy Star Hellas άφησε το Ντουμπάι , όπου ζούσε για πολλά χρόνια, για χάρη του επιχειρηματία που της έκλεψε την καρδιά, ενώ δεν άργησε να ανεβάσει και τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες στο Facebook, προκειμένου να μοιραστεί με τους φίλους της την ευτυχία της. Φυσικά με το που ανέβηκε το album «Ν&Ν» -δηλαδή Νίνα και Νίκος- με τις φωτογραφίες από πρόσφατη κοινή τους έξοδο, ήρθαν κατευθείαν και τα πρώτα comments από φίλες κι μαζί με αυτά ήρθε και η έκπληξη!
Μια φίλη της από το Ντουμπάι έγραψε στη Νίνα Γεωργαλά ότι της έχει λείψε και εκείνη της πρότεινε να επισκεφτεί για λίγες ημέρες τη χώρα μας. Τότε η φίλη του μοντέλου του είπε ότι μάλλον θα έρθει Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Σαντορίνη προκειμένου να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες! Κι εκεί «έσκασε» η μεγάλη έκπληξη! «Βασικά σκεφτόμουν να έρθεις για τον γάμο»! έγραψε η Star Hellas! Η αντίδραση της φίλης ήταν όπως περίπου και η δική μας! "Τι; Πότε παντρεύεσαι;" της έγραψε, "Είσαι «τρελή;»". «Τρελή από έρωτα» απάντησε το μοντέλο αφήνοντας έτσι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!

Λέτε να έχουμε γάμο σύντομα; Την απάντηση την γνωρίζουν μόνο οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης καθώς και οι δυο είναι αρκετά αυθόρμητοι και απρόβλεπτοι χαρακτήρες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved