10 δισ. ευρώ τα κέρδη των Γερμανών, από την ελληνική κρίση!
Showbiz

10 δισ. ευρώ τα κέρδη των Γερμανών, από την ελληνική κρίση!

 Στα 10 δισ. ευρώ υπολογίζονται - μέχρι σήμερα- τα κέρδη που έχει αποκομίσει η γερμανική κυβέρνηση από την ελληνική οικονομική κρίση!

Αυτήν την αποκάλυψη κάνει ο Thomas Fricke, οικονομικός αναλυτής της γερμανικής έκδοσης των Financial Times, σε ένα άρθρο του με τίτλο ''Ο αμαρτωλός Έλληνας πληρώνει''! Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

'' Περίεργο, κι όμως αληθινό: Κανείς δεν επωφελείται οικονομικά τόσο πολύ από την κρίση όσο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας. Είναι καιρός με αυτά τα περίπου 10 δισ. ευρώ να καθησυχαστούν οι αμφισβητίες... Μπορεί οι Έλληνες να γνωρίζουν καλά το θέατρο, όμως και οι Γερμανοί δεν πάνε πίσω, ειδικά όταν πρέπει να γκρινιάξουν για τα χρήματα που δήθεν χάνει ο Γερμανός φορολογούμενος. Ωστόσο, μέχρι τώρα μόνον οι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν περισσότερους φόρους. Η Γερμανία δεν έχει πληρώσει ακόμα τίποτα. Αντίθετα, έχει ήδη αποκομίσει κέρδος από την ελληνική κρίση. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποκαλύψει ο γερμανός Υπουργός Οικονομικών στον λαό, αλλά και σε κάθε αναγνώστη της "Bild" χωριστά και στο κόμμα των Ελευθέρων Δημοκρατών''. Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας εδώ: newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved