Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Patrick Swayze
Showbiz

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Patrick Swayze

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε χθες ο Πάτρικ Σουέιζ, νικημένος από τον καρκίνο στο πάγκρεας που τον ταλαιπωρούσε εδώ και περίπου ένα χρόνο. Η είδηση του θανάτου του μεταδόθηκε από όλα τα αμερικανικά δίκτυα ύστερα από ανακοίνωση της εκπροσώπου του Ανέτ Γουλφ.

Ο ηθοποιός ο οποίος έγινε διάσημος από την ταινία 'Dirty Dancing' και ακολούθησε τεράστια καριέρα στο Χόλιγουντ, έπασχε από καρκίνο του πάγκρεας και τις τελευταίες μέρες, η κατάσταση της υγείας του είχε χειροτερέψει. Η πρώτη φορά που ο ίδιος δημόσια παραδέχτηκε ότι έπασχε από καρκίνο ήταν τον Μάρτιο του 2008, όμως δεν σταμάτησε να εργάζεται. Το ίδιο διάστημα που έκανε χημειοθεραπεία και οι γιατροί του του έδιναν μόλις δύο χρόνια ζωής, εκείνος υποδυόταν σε τηλεοπτική σειρά έναν πράκτορα του FBI. Κάτι που είχε συγκινήσει την αμερικανική κοινή γνώμη όπως και το σθένος του να αντιμετωπίσει κατάματα και με μεγάλο θάρρος την αρρώστια του. Όταν άρχισαν να δημοσιεύονται οι πρώτες φωτογραφίες του όντας άρρωστος και σε κακή σωματική κατάσταση, οι θαυμαστές του σοκαρίστηκαν από την κακή κατάσταση του άλλοτε γοητευτικού ηθοποιού και χορευτή. Ο ίδιος όμως, σε δηλώσεις του κατά καιρούς έλεγε και ξαναέλεγε πως δεν θα το βάλει κάτω. Τελικά όμως, ο Πάτρικ Σουέιζ, βγήκε ηττημένος από μία σκληρή μάχη.

Μία λαμπερή καριέρα

Όσο για την καριέρα του, ο διάσημος σταρ είχε ξεκινήσει ως χορευτής στο Μπρόντγουεϊ αφού ανέκαθεν ο χορός έπαιζε τον πρώτο ρόλο στη ζωή του. Η μητέρα του ήταν διευθύντρια σε σχολή χορού στο Χιούστον και κάπως έτσι άρχισε το 'φλερτ' του με τον μαγικό κόσμο του χορού. Όταν τελείωσε το σχολείο, έφυγε για τη Νέα Υόρκη όπου σπούδασε μπαλέτο και επειδή ήταν πολύ καλός, βρήκε τη θέση που του άξιζε στο Μπρόντγουεϊ. Ένας από τους ρόλους που τον ανέδειξαν ήταν αυτός που είχε αναλάβει στο “Γκριζ” στο οποίο και πρωταγωνίστησε στα πρώτα βήματα της καριέρας του. Αργότερα ήρθαν και οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στο Χόλιγουντ με πρώτο και καλύτερο αυτό στο Dirty Dancing όπου και γοήτευσε με τις γνώσεις του στο χορό και αργότερα στο “Γκοστ” όπου πρωταγωνίστησε με την Ντέμι Μουρ και έπεισε για το ταλέντο του στην υποκριτική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved