Βραβεύτηκαν Παπαρίζου και Γιαννιάς στα «Balkan Music Awards»
Showbiz

Βραβεύτηκαν Παπαρίζου και Γιαννιάς στα «Balkan Music Awards»

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Γιαννιάς ήταν οι Έλληνες καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν στα φετινά «Balkan Music Awards», που διοργανώθηκαν στη Σόφια. Η βραδιά είχε τα πάντα: Από λάμψη, μέχρι... τραγουδίστρια με μπικίνι, σαρδάμ και κιτς εμφανίσεις!

Το «Αν Ήσουνα Αγάπη» πήρε το βραβείο στην κατηγορία για το καλύτερο video clip, ενώ ο Γιώργος Γιαννιάς βραβεύτηκε για την συνεργασία του με την Teodora στο τραγούδι «Za Τeb Zhiveya» («Αυτό Eίναι Έρωτας»).

Μεγάλη νικήτρια ήταν η γνωστή σε όλους μας Inna, η οποία πήρε το αγαλματίδιο «Worldwide Breakthrough», το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι από την Ρουμανία για το «Sun Is Up» και τιμητική πλακέτα για την συνολική της προσφορά, ενώ τραγούδησε live στην τελετή!

Άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν ήταν η Andrea Banica για το «Love In Brazil», ο Τούρκος Serdar Ortac που πήρε το βραβείο για τον καλύτερο άνδρα τραγουδιστή και το συγκρότημα Magna (εκπροσώπησε την Τουρκία στην Eurovisionτου 2010) που αναδείχτηκε καλύτερο γκρουπ των Βαλκανίων.

Από τις... σουρεάλ εμφανίσεις της βραδιάς ξεχώρισε η τραγουδίστρια από την Αλβανία που έβαψε το πρόσωπό της χρυσό, αλλά και η Βουλγάρα συνάδελφός της που εμφανίστηκε με κόκκινη περούκα αλά Rihanna και χορευτικό σε στυλ «Single Ladies» της Beyonce!

Στην σκηνή είδαμε και κάτι από Ελλάδα, με τους Master Tempo και τον Κωνσταντίνο Παντζή. Πηγή: star


Δείτε το video:









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved